De nieuwste gameversie vereist iOS 9 of later

Zorg ervoor dat je apparaat voldoet aan de systeemvereisten van de game om de nieuwste versie van de game te installeren.

OPMERKING: Maak een back-up van je apparaat met iCloud of iTunes voordat je de update uitvoert en zorg ervoor dat je spel online wordt opgeslagen.

Zo kun je iOS updaten:

1. Sluit het apparaat aan op de stroomvoorziening en maak verbinding met het internet via wifi.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen > Software-update.
  3. Tik op Download en installeer
  4. Om nu te updaten, tik je op Installeer.

Als er niet genoeg ruimte is om te updaten, kun je ruimte maken voor de update door inhoud op je apparaat die je niet gebruikt te verwijderen. Om inhoud te verwijderen, ga je naar Instellingen > Algemeen > iPad/iPhone-opslag. (in iOS 10: Ga naar Instellingen > Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik en tik op Opslag beheren).

Als je niet draadloos kunt updaten op je iOS-apparaat, kun je handmatig updaten via iTunes op een computer.

Zo kun je iOS updaten via iTunes:

1. Sluit je apparaat aan op je computer.
  2. Open iTunes en selecteer je apparaat.
  3. Tik op Overzicht, daarna op Controleren voor update.
  4. Tik op Download en update.

Awem Help Center

De nieuwste gameversie vereist iOS 9 of later

Zorg ervoor dat je apparaat voldoet aan de systeemvereisten van de game om de nieuwste versie van de game te installeren.

OPMERKING: Maak een back-up van je apparaat met iCloud of iTunes voordat je de update uitvoert en zorg ervoor dat je spel online wordt opgeslagen.

Zo kun je iOS updaten:

1. Sluit het apparaat aan op de stroomvoorziening en maak verbinding met het internet via wifi.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen > Software-update.
  3. Tik op Download en installeer
  4. Om nu te updaten, tik je op Installeer.

Als er niet genoeg ruimte is om te updaten, kun je ruimte maken voor de update door inhoud op je apparaat die je niet gebruikt te verwijderen. Om inhoud te verwijderen, ga je naar Instellingen > Algemeen > iPad/iPhone-opslag. (in iOS 10: Ga naar Instellingen > Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik en tik op Opslag beheren).

Als je niet draadloos kunt updaten op je iOS-apparaat, kun je handmatig updaten via iTunes op een computer.

Zo kun je iOS updaten via iTunes:

1. Sluit je apparaat aan op je computer.
  2. Open iTunes en selecteer je apparaat.
  3. Tik op Overzicht, daarna op Controleren voor update.
  4. Tik op Download en update.