Gi̇zli̇li̇k Poli̇ti̇kasi

Kişisel bilgilerinizin gizliliği bizim için önemlidir. Bu Gizlilik Politikası, bize sağladığınız veya Awem Games ürünleri, hizmetleri, uygulamaları, web siteleri (toplu olarak «hizmetler») ile bağlantılı olarak topladığımız, depoladığımız, kullandığımız ve yönettiğimiz bilgileri açıklamaktadır.

Tüm gizlilik politikası değişikliklerini bu sayfada yayınlayacağız ve eğer değişiklikler önemli ise değişiklik yürürlüğe girmeden önce Hizmete bir bildirim göndererek veya size bir e-posta bildirimi göndererek daha detaylı bir bildirim sunacağız. Bilgi uygulamalarımız ve gizliliğinizin korunmasına yardımcı olabileceğiniz yollar hakkında bilgi sahibi olmak için Hizmetleri her kullandığınızda gizlilik politikamızı incelemenizi öneririz. Geçerlilik tarihinden sonra Hizmeti kullanmaya devam etmeniz yeni Gizlilik Politikasına tabi olacaktır.

 


 

I. DENETLEYİCİNİN ADI VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Bu belgede, "Awem Games" veya "biz" veya "biz" deyişi

Awem Games Limited ("Veri Denetleyicisi") firmasına atfetmektedir
Adres: Neofytou Nikolaidi, 17, S.P. CENTER, office 207, 8011, Paphos, Cyprus
İletişim E-Postası: privacy@awem.com


II. BİLGİLERİN KULLANIMI

Kişisel Bilgiler

Hizmetlere erişmek için, Awem Games sizi bir birey olarak tanımlamak için kullanılabilecek bilgileri veya kombinasyonunu ancak sizin yalnızca gönüllü olarak bize sağlamanız durumunda («Kişisel Bilgiler») toplayabilir. Bize verdiğiniz kişisel bilgiler aşağıdakileri içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • kullanıcı adınız,
  • Hizmete iletileriniz (destek biletleri gibi),
  • bize vermeyi seçtiğiniz diğer veriler (kayıp bir hesabı tanımlamak için kullanılan veriler gibi).

Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler

Awem Games, aşağıdakileri içerebilecek ancak bunlarla sınırlı olmayan belirli bilgileri otomatik olarak toplamak ve kullanmak için araçlar veya üçüncü taraf analitik yazılımı kullanabilir:

  • IP adresi,
  • tarayıcı bilgileri,
  • benzersiz cihaz kimliği,
  • donanım tipi,
  • işletim sisteminizin sürümü («OS»),
  • cihazınızın adı,
  • cep telefonu taşıyıcı;
  • ülke kodu gibi coğrafi veriler;
  • oyunun ilerlemesi ve oynarken geçirilen zaman,
  • puan ve başarılar, Hizmetle herhangi bir diğer etkileşim, oyun ile ve sunucu günlük dosyaları aracılığıyla oyun içindeki diğer oyuncularla tüm etkileşimleriniz hakkında veri, Awem Games tarafından Hizmetleri geliştirmek için makul olarak gerekli olan diğer bilgiler.

Ortaklarımızdan gelen bilgiler

Sizinle olan sözleşmemizi gerçekleştirmek için ve tabi olduğumuz yasal bir yükümlülüğe uymak için işlem yapılması gerektiğinde, sizinle ilgili bilgileri ortaklarımızdan da alabiliriz:

  • Üçüncü taraf bir aracı Hizmete bağlarsanız aldığımız bilgiler: Facebook kimliğiniz, e-posta adresiniz, fotoğrafınız veya diğer görseller (Facebook),
  • dolandırıcılıkla mücadele için bilgiler (oyunlarda geri ödeme kötüye kullanımı veya reklamcılıkta dolandırıcılık tıklaması gibi),
  • oyunların çalıştığı platformlardan gelen bilgiler (ödemeyi doğrulamak gibi),
  • size daha iyi bir hizmet sağlayabilmemiz için reklam ve analitik amaçlar için bilgiler.

Çerezler

Hizmetler, tercihleriniz veya kullanıcı adı ve şifre gibi ancak bunlarla sınırlı olmayan ziyaretlerinizle ilgili bilgileri depolamak için çerezleri kullanabilir. Hizmetlerin özelliklerine erişemeyebilir veya kullanamayabilirsiniz, ancak çerezleri istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz.

Google Analytics (topluca "Üçüncü Taraf Analytics sağlayıcıları") dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere üçüncü taraf analiz sağlayıcılarını kullanabiliriz. Bu üçüncü taraf analiz sağlayıcıları sitelerimizde çerezleri kullanır. Çerezlerin sitelerimizi kullanımınızla ilgili oluşturduğu bilgiler, Avrupa Ekonomik Alanı dışında da bulunan Üçüncü Taraf analiz sağlayıcılarının sunucularına iletilebilir ve saklanabilir. Üçüncü Taraf Analitik Sağlayıcıları, sitelerimizi kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve web sitesi etkinliği ile ilgili diğer hizmetleri sunmak amacıyla bu bilgileri bizim adımıza kullanacaktır. Bir üçüncü taraf tarafından çerez saklama koşulları ilgili üçüncü taraf tarafından belirlenecektir. Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikası'ndan daha fazla bilgi edinin.

Devre Dışı bırakmak için: "Google Analytics Opt-out tarayıcı eklentisi” Tarayıcı eklentisini buradan indirin.

Tarayıcı ayarlarınızı değiştirerek çerezlerini istediğiniz gibi kontrol edebilir ve/veya silebilirsiniz. Bilgisayarınızda bulunan tüm çerezleri silebilir ve çoğu tarayıcıyı yerleştirilmelerini önlemek için ayarlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bunu yaparsanız, Hizmetleri her kullandığınızda bazı tercihleri manuel olarak ayarlamanız gerekebilir ve bazı hizmetler ve işlevler çalışmayabilir.

Hassas Bilgiler

Irk veya etnik köken, siyasi görüşler, dinî inançlar, fiziksel veya zihinsel sağlık veya durum, suç veya mahkeme kayıtları vb. ile ilgili herhangi bir hassas bilgi ile ilgilenmiyoruz.

Facebook Girişi

Bazı hizmetlere erişmek için Facebook hesabınızı kullanarak giriş yapmanız istenebilir. Giriş işlemi Facebook’un sunucularında çalıştığından, Facebook giriş bilgilerinize ve şifrenize erişemiyoruz. Facebook web sitesindeki kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Facebook hesabınızın ayrıntılarını korumaktan ve Facebook oturumunuz altındaki herhangi bir etkinlik veya eylemden hizmetleri kullanarak sorumlusunuz.

Hizmetlere bağlandığınızda ve/veya Hizmetleri Facebook hesabınız üzerinden kullandığınızda, Hizmet'ten Facebook'ta depolanan belirli bilgilere erişmesine izin vermeniz istenecektir. Facebook hesabınızdaki bilgilerinizi yalnızca Facebook hesabınız altında ayarladığınız gizlilik ayarlarınıza uygun olarak kullanırız. Dolayısıyla Facebook'ta belirlediğiniz gizlilik ayarlarına bağlı olarak üçüncü taraflarla paylaşmasına izin verdiğiniz bu bilgileri yalnızca belirli bir anda size Hizmet sunmak için kullanıyoruz (ancak saklamıyoruz).

Facebook'un Kişisel Verileri kullanımı ve/veya sizin Hizmetler kullanımınızla erişilebilir yaptığınız Facebook'taki veriler, bu Gizlilik Politikası ya da bizim tarafımızdan değil, Facebook'un Veri Politikası tarafından yönetilir ve kontrol edilir.


III. BİLGİLERİNİZİ NASIL KULLANIRIZ

Size Hizmet Sunmak İçin

Size Hizmetler sağlamak ve sizinle olan sözleşmemizi gerçekleştirmek için, gerekli olan bilgilerinizi kullanıyoruz:

  • Hesabınızı kaydetmek ve yönetmek ve bilgilerinizi doğrulamak için,
  • Talep ettiğiniz Hizmetleri size sunmak için;
  • Ödemeleri doğrulamak ve onaylamak için;
  • Hesabınız hakkında sizinle iletişim kurmak ve sitelerimizdeki özellikler veya politikalarımızdaki değişiklikler hakkında size bilgi göndermek için;
  • Ürün güncellemeleri, ürün yamaları ve düzeltmeleri ve diğer benzer iletişimler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere destek sağlamak için;
  • Yarışmalara katılımınızı düzenlemek, çevrimiçi veya çevrimdışı bir yarışma kazanmanın bir sonucu olarak hakkınız olabilecek hediyeler ve ödüller ile ödüllendirmek, vs.

Hizmeti kullanıcılarımız için daha uygun hale getirmek

Kullanıcılarımıza mükemmel bir Hizmet sunmak için, gerekli bilgileri toplamak ve işlemekle meşru bir ilgimiz var

  • oyuncu profillerini güncelleme ve geliştirme;
  • hizmet ve oyuncu deneyimini artırmak ve geliştirmek;
  • sizinle ilişkimizi yönetmek;
  • hizmetin bir parçası olarak sosyal özellikler sağlamak;
  • Hizmet deneyiminizi özelleştirmek;
  • yorumlarınıza ve sorularınıza cevap vermek ve oyuncu desteği sağlamak;
  • Sitelerimizdeki özellikler, yeni ürün bültenleri ve hizmet gelişmeleri hakkında size bilgi vermek ve ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tanıtmak;
  • Hizmet içinde yanı sıra diğer web siteleri ve hizmetler ve e-posta yoluyla özel teklifler sunmak;
  • güncellemeler, güvenlik uyarıları ve destek mesajları gibi ilgili bilgileri size göndermek;
  • diğer oyuncularla iletişim kurmanızı sağlar.

Bizden promosyon iletişimi almaktan vazgeçebilirsiniz. Bunun nasıl yapılacağını öğrenmek için lütfen “Bilgilerinizi Kullanmayı Bırakmamızı İsteği” bölümüne bakın.

Hizmetleri Güvenli Ve Adil Tutmak

Hizmeti ve sosyal özelliklerini güvenli ve adil tutmak, sahtekarlığı ve aldatmayı önlemek ve mücadele etmek ve kabul edilebilir kullanımı sağlamak için, gerekli verilerin işlenmesinde meşru bir çıkarımız var

  • Hizmetlerin kullanımını analiz etme ve izleme;
  • hileli, hile veya yıkıcı oyunculara karşı harekete geçme.

Veriler, hile, sahtekarlık faaliyeti veya Kullanım Koşulları ihlalinin meydana geldiğini kanıtlamak için kullanılabilirse, geçerli sınırlamaların süresi boyunca yasal iddiaların oluşturulması, uygulanması veya savunulması için verileri saklayacağız.

Rızanızla

Onayınızla, bilgilerinizi ek özel amaçlar için işleyebiliriz.

Hakkınızdaki bilgileri belirli bir amaç için kullanmamızı kabul ettiyseniz, fikrinizi istediğiniz zaman değiştirme ve onayınızı geri çekme hakkınız vardır, ancak bu daha önce gerçekleşen hiçbir işlemi etkilemeyecektir.  Bilgilerinizi meşru bir çıkarımız olduğu için kullandığımızda, bu kullanıma itiraz etme hakkına sahipsiniz. Ancak, bazı durumlarda, bu artık Hizmetleri kullanmaya uygun olmayacağınız anlamına gelebilir.


IV. BİLGİLERİNİZİN SAKLANMASI

Bir kullanıcıyı, bilgilerin toplandığı işlevi tamamlamak için gereken sürenin ötesinde tanımlamak için kullanılabilecek kişisel bilgileri saklamayız. Kişisel bilgilerinizi hesabınız etkin olduğu sürece veya size hizmet sunmak için gerekli olduğu sürece saklarız.
Kişisel bilgilerinizi kaldırmamızı isterseniz, yasal yükümlülüklerimize uymak, anlaşmazlıkları çözmek ve anlaşmalarımızı uygulamak gibi meşru iş çıkarlarımız için gerekli olan bilgileri saklayacağımızı unutmayın.

Pazarlama bilgileri: Bizden pazarlama e-postaları almayı seçtiyseniz, Pazarlama tercihlerinizle ilgili bilgileri, hizmetlerimizle en son ilgilendiğiniz tarihten itibaren makul bir süre için saklarız.  Çerezlerden ve diğer izleme teknolojilerinden elde edilen bilgileri, bu bilgilerin oluşturulduğu tarihten itibaren makul bir süre için saklarız.


V. BİLGİLERİN İFŞASI

Sizinle ilgili topladığımız bilgileri aşağıda tartışılan yollarla ve yalnızca sizinle bir sözleşmenin yürütülmesi, tabi olduğumuz yasal bir yükümlülüğe uyulması veya meşru çıkarlarımıza dayanması için gerektiğinde paylaşırız. Sizinle ilgili bilgileri reklam verenlere veya diğer üçüncü taraflara satma işinde değiliz. Üçüncü bir taraf, Awem Games hizmetlerinin performansı ile bağlantılı olarak Kişisel Bilgilerinize erişebilse de, bu bilgileri hizmetlerini sunmaktan başka herhangi bir amaç için kullanamaz.

Barındırma Hizmetleri: Bilgileri barındırmak ya da Hizmetlerimizin sunumuna yardımcı olacak diğer altyapıları sağlamak için üçüncü taraf şirketleri kullanabiliriz. Bu tür ortaklar: Amazon Web Services, Inc.

Müşteri Destek Hizmetleri: bazı bölgeler ve ürünler için müşteri desteği sağlamamıza yardımcı olacak üçüncü taraflara katılırız. Bu şirketlerin kişisel bilgilerinizi, müşteri desteği isteklerini sizin verebileceğiniz kişisel veri erişimi olabilir. Bu tür ortaklar: Zendesk Inc.

Oyun Yazılımı Geliştiricileri: oyun yazılımını geliştirmek ve desteklemek amacıyla, takma adınızı, e-postanızı, IP adresinizi ve diğer bazı bilgileri üçüncü taraf geliştirici şirketleriyle paylaşabiliriz. Bu tür ortaklar: AG Production Limited Liability Company, Awem Limited Liability Company

Reklam ve Reklam Ölçüm Ortakları: üçüncü taraf hizmetlerinde çevrimiçi reklam hedefleme, teslimat ve ölçüm kolaylaştırmak için veya başka faydalı, ilgili, ya da sizi ilgilendirebilecek bilgi iletimini kolaylaştırmak amacıyla bize verdiğiniz e-posta, takma ad, IP adresi ve diğer bilgileri paylaşabiliriz. Bu tür ortaklar şunlardır: ironSource Ltd., Fyber Media GmbH, AppsFlyer Ltd.

Üçüncü Taraf Sitelere Bağlantılar: Hizmetler, sizi gizlilik uygulamaları bizimkinden farklı olabilecek diğer web sitelerine veya hizmetlere yönlendiren bağlantılar içerebilir. Bu üçüncü taraf sitelerinden herhangi birine bilgi gönderirseniz, bilgileriniz buna değil, gizlilik politikalarına tabidir. Ziyaret ettiğiniz herhangi bir web sitesinin gizlilik politikasını dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Anonim bilgilerin paylaşılması: üçüncü taraflarla, anonim veya toplu bilgilerle veya örneğin hizmetlerin kullanımıyla ilgili eğilimleri göstermek için sizi doğrudan tanımlamayan diğer verilerle de paylaşabiliriz.

Kontrol değişikliği: verilerinizi şirketimizin satışının, birleşmesinin veya kontroldeki değişimin bir parçası olarak veya bu etkinliklerin herhangi birine hazırlık olarak paylaşabiliriz. Bizi veya işimizin bir bölümünü satın alan herhangi bir kuruluş, verilerinizi kullanmaya devam etme hakkına ancak aksini kabul etmediğiniz sürece yalnızca bu Gizlilik Politikasında belirtilen şekilde sahip olacaktır.

Kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinizi herhangi bir yasanın gerektirdiği şekilde ve ayrıca haklarımızı korumak ve/veya adli işlemlere, mahkeme kararlarına veya yasal sürece uymak için ifşa etmenin gerekli olduğuna inandığımızda ifşa etme hakkını saklı tutarız.

Sizinle ilgili toplu veya anonim bilgileri reklam verenler, yayıncılar, iş ortakları, sponsorlar ve diğer üçüncü taraflarla paylaşabiliriz.


VI. ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SİTELERİ VE HİZMETLERİ

Üçüncü taraflar bilgilerinizi toplayabilir. Hizmetler üzerinde veya Hizmetler aracılığıyla, bize bağlı veya bizimle ilişkili olmayan ve bu Gizlilik Politikası kapsamında faaliyet göstermeyen diğer web sitelerine, Hizmetlere veya web kaynaklarına erişmek için bir bağlantıya tıklayabileceğiniz birkaç yer vardır. Örneğin, bir reklama tıklarsanız, kontrol etmediğimiz bir web sitesine yönlendirilebilirsiniz. Bu üçüncü taraf web siteleri, kişisel bilgileriniz de dahil olmak üzere bağımsız olarak sizden bilgi toplayabilir. Ziyaret ettiğiniz tüm üçüncü taraf web sitelerinin gizlilik politikalarını kontrol etmenizi öneririz.


VII. YAŞ SINIRLARI

Awem Games, Kişisel Bilgileri 13 yaş ve altındaki çocuklardan koruma yükümlülüğünü kabul eder ve bilerek bu bilgileri toplamaz. 13 YAŞINDA YA DA DAHA KÜÇÜKSENİZ LÜTFEN HİZMETLERİMİZİ KULLANMAYA ÇALIŞMAYIN. Eğer Awem Games 13 yaşında ya da daha küçük yaşta bir çocuğun kişisel bilgilerini bize sağladığını öğrenirse, bu çocuğun kişisel bilgilerini mümkün olan en çabuk sürede kayıtlarımızdan sileriz.


VIII. GÜVENLİK

Hem iletim sırasında hem de bunu aldıktan sonra gönderilen Kişisel Bilgileri korumak için genel olarak kabul görmüş endüstri standartlarını takip ediyoruz. Güvenli ve korumalı bir oyuncu deneyimi sağlamak amacıyla, bilgilerinizi yetkisiz erişime veya kayıp, yanlış kullanım veya değişikliğe karşı korumak için sürekli olarak idari, teknik ve fiziksel güvenlik önlemleri geliştirmekte ve uygulamaktayız. Bununla birlikte, İnternet üzerinden hiçbir iletim yöntemi veya elektronik depolama yöntemi %100 güvenli değildir. Bu nedenle, hedefimiz kişisel bilgilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir yollar kullanmak olsa da, bunun kesinlikle güvenli olduğunu garanti edemeyiz.


IX. ULUSLARARASI VERİ TRANSFERLERİ

Hizmetimiz doğası gereği küreseldir ve verileriniz bu nedenle dünyanın herhangi bir yerine aktarılabilir. Bilgilerinizi ikamet ettiğiniz ülkenin dışında, Biz veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımızın size hizmet sunmak amacıyla faaliyet gösterdiği her yere aktarır, işler ve saklarız.  Bilgilerinizi her aktardığımızda onları korumak için adımlar atıyoruz.

Tali ya da Bağlı Şirketler içinde Uluslararası transferler. Küresel faaliyetlerimizi kolaylaştırmak için, bilgileri Belarus'a aktarırız ve sahip olduğumuz veya işlettiğimiz şirketlerin bu Politikada açıklanan amaçlarla faaliyet gösterdiği ülkelerden bu bilgilere erişmesine izin veririz. Bu ülkeler, müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın olduğu birçok ülkenin yasalarına eşdeğer gizlilik ve veri koruma yasalarına sahip olmayabilir. Şirket iştirakleri içinde ve şirket iştirakleri arasında sizinle ilgili bilgileri paylaştığımızda, Avrupa Komisyonu tarafından onaylanan standart sözleşme veri koruma maddelerini kullanırız.

Üçüncü taraflara uluslararası transferler. Bu Gizlilik Politikası'nda açıklanan ve sözleşme kapsamında bize hizmet veren üçüncü tarafların bazıları, ikamet ettiğiniz ülkenin gizlilik ve veri koruma yasalarına eşdeğer olmayan diğer ülkelerde bulunmaktadır. Avrupa Ekonomik Alanı veya İsviçre'deki müşterilerin bilgilerini paylaştığımızda, transferi korumak için AB-ABD ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı çerçevelerini, Avrupa Komisyonu onaylı standart sözleşme veri koruma maddelerini veya diğer uygun yasal mekanizmaları kullanırız. İsteğiniz üzerine standart veri koruma maddelerinin bir kopyasını size sunacağız.


X. HAKLARINIZ VE SEÇENEKLERİNİZ

Hedefli reklamdan çıkın

Android veya iOS cihazınızın gizlilik ayarlarını kontrol ederek ve “reklam izlemeyi sınırla” (Apple iOS) veya “ilgi alanına dayalı reklamları devre dışı bırakma” (Android) seçeneğini seçerek mobil uygulamalarda ilgi alanına dayalı reklamları devre dışı bırakabilirsiniz.

Kişisel Bilgilere Erişin (Erişim Hakkı)

Talep ederseniz, kişisel verilerinizin bir kopyasını yapılandırılmış, elektronik bir formatta size sunacağız. Aşağıda, bu istekleri gerçekleştirme süreçlerini açıklıyoruz. Yardım istemek için aşağıdaki Bize Ulaşın bölümünde açıklandığı gibi bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilerinizi Değiştirin veya Düzeltin (Düzeltme Hakkı)

Bazı kişisel verilerinizi hesabınız üzerinden düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, özellikle yanlışsa, bazı durumlarda verilerinizi değiştirmemizi, güncellememizi veya düzeltmemizi isteyebilirsiniz.

Bilgilerinizi Silin (Silme Hakkı): Kişisel verilerinizin tümünü veya bir kısmını silmemizi veya yok etmemizi isteyebilirsiniz (örn.size hizmet sunmak artık gerekli değilse). Hesabınızı silmenin bir sonucu olarak, hesaba bağlı hesap ve oyunla ilgili bilgiler, abonelikler ve hesabı kullandığınız diğer hizmetlere erişim imkânı da dahil olmak üzere çoğu hizmete erişimi kaybedersiniz. Hesabınız silindikten sonra oyun deneyiminizi ve ilgili tüm bilgileri kaybedeceğinizi lütfen unutmayın.

Bilgilerinizi kullanmayı Bırakmamızı isteyin (İtiraz Etme Hakkı): Kişisel verilerinizin işlenmesi meşru çıkarlara dayanıyorsa, istediğiniz zaman itiraz etme hakkınızı kullanabilirsiniz. İtiraz ederseniz, işleme için zorlayıcı ve geçerli meşru gerekçeler yoksa veya verilerin yasal taleplerin oluşturulması, uygulanması veya savunması için gerekli olmadığı sürece Kişisel Verilerinizi işlemeyeceğiz.

Doğrudan Pazarlamadan Çekilin: Ayrıca, “Bize Ulaşın” bölümünde açıklandığı gibi, tanıtım iletişimlerindeki talimatları izleyerek veya bizimle iletişime geçerek bilgilerinizi pazarlama amacıyla kullanmamızdan vazgeçebilirsiniz.  Bu tür istekleri yaptığınızda, isteğinizi araştırmak ve kolaylaştırmak için zamana ihtiyacımız olabilir. Anlık bildirimleri değiştirmek veya silmek için, cihazınızdaki ayarlar bölümünü ziyaret edin ve uygun ayarı seçin veya web sitelerimizden herhangi birine erişiyorsanız tarayıcınızdaki ayarları değiştirin.

Veri Taşınabilirliği: Veri taşınabilirliği, kişisel bilgilerinizin bir kısmını bir hizmet sağlayıcıdan diğerine taşıyabileceğiniz bir biçimde elde etme yeteneğidir (örneğin, e-posta adresinizi başka bir taşıyıcıya aktardığınızda).  İçeriğe bağlı olarak, bu durum tüm verileriniz için geçerli olmamakla birlikte bazıları için geçerlidir.

Kişisel bilgilerinizin işlenmesinin rızaya dayalı olduğu durumlarda, “Bize Ulaşın” bölümünde açıklandığı gibi bizimle iletişime geçerek onayınızı geri çekebilirsiniz. Onayınızı geri çekerseniz, geri çekilmeden önce onayınıza dayanarak işlemin yasallığını etkilemez.

Çoğu durumda, bir takvim ayı içinde tüm isteklere cevap vereceğiz. İsteğinizle tam olarak bir takvim ayı içinde (karmaşıklık veya istek sayısı nedeniyle) ilgilenemezsek, bu süreyi iki takvim ayı daha uzatabiliriz. Gerekli olursa, böyle bir gecikmenin nedenlerini açıklayacağız. İsteğinizi elektronik ortamda gerçekleştirirseniz, aksi belirtilmedikçe, ilgili bilgileri mümkün olduğunca elektronik olarak sağlayacağız.

Çözüme kavuşmamış şikayetleriniz için Avrupa Ekonomik Alanı içindeki Veri Koruma denetim otoritesine şikâyet etme hakkına sahipsiniz.


XI. KALIFORNYA GIZLILIK HAKLARI

Bu bölüm, Kaliforniya tüketicileri hakkında topladığımız kişisel bilgiler ve Kaliforniya Tüketici Gizlilik yasası veca "CCPA" kapsamında tüketicilere tanınan haklar hakkında ek detaylar sağlar.

Topladığımız kişisel bilgiler hakkında daha fazla bilgi için lütfen yukarıdaki BİLGİ KULLANIMI bölümünü ziyaret et. Bu bilgileri, yukarıdaki BİLGİLERİNİZİ NASIL KULLANIYORUZ bölümünde açıklanan ticari ve reklam gibi amaçlar için topluyoruz. Awem Games topladığımız bilgileri satamaz (CCPA'da tanımlandığı gibi). Yukarıdaki ÇEREZLER bölümünde de ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, reklam amaçlı olarak üçüncü taraflara ait çerezleri kullanıyoruz.

Belirli sınırlara tabi olarak CCPA Kaliforniya tüketicilerine topladığımız kategori veya kişisel bilgilerin belirli parçaları hakkında daha fazla bilgi edinme (bu bilgileri nasıl kullandığımız ve sakladığımız dahil), kişisel bilgilerini silme, gerçekleşen "satışları" geçersiz kılma ve bahsi geçen hakları kullandığı için ayrımcılığa maruz bırakılmamayı talep etme hakkı sağlar.

Kaliforniya tüketicileri, CCPA kapsamındaki haklarına uygun olarak bir talebi privacy@awem.com  adresinden bizimle iletişime geçerek iletebilirler. İsteğinizi, e-posta adresi de dahil olmak üzere hesabınızla ilişkili bilgileri kullanarak doğrulayacağız.


XII. BİZE ULAŞIN

Herhangi bir nedenle, kişisel bilgilerinizi kullanma şeklimizden endişe duyuyorsanız ve hizmetlerin gizlilik yönleri hakkında sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin:

Awem Games Limited
Adres: Office 207, S.P. CENTER,
Neofytou Nikolaidi, 17, 8011, Paphos, Cyprus
İletişim E-Postası: privacy@awem.com.

Awem Help Center

Gi̇zli̇li̇k Poli̇ti̇kasi

Kişisel bilgilerinizin gizliliği bizim için önemlidir. Bu Gizlilik Politikası, bize sağladığınız veya Awem Games ürünleri, hizmetleri, uygulamaları, web siteleri (toplu olarak «hizmetler») ile bağlantılı olarak topladığımız, depoladığımız, kullandığımız ve yönettiğimiz bilgileri açıklamaktadır.

Tüm gizlilik politikası değişikliklerini bu sayfada yayınlayacağız ve eğer değişiklikler önemli ise değişiklik yürürlüğe girmeden önce Hizmete bir bildirim göndererek veya size bir e-posta bildirimi göndererek daha detaylı bir bildirim sunacağız. Bilgi uygulamalarımız ve gizliliğinizin korunmasına yardımcı olabileceğiniz yollar hakkında bilgi sahibi olmak için Hizmetleri her kullandığınızda gizlilik politikamızı incelemenizi öneririz. Geçerlilik tarihinden sonra Hizmeti kullanmaya devam etmeniz yeni Gizlilik Politikasına tabi olacaktır.

 


 

I. DENETLEYİCİNİN ADI VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Bu belgede, "Awem Games" veya "biz" veya "biz" deyişi

Awem Games Limited ("Veri Denetleyicisi") firmasına atfetmektedir
Adres: Neofytou Nikolaidi, 17, S.P. CENTER, office 207, 8011, Paphos, Cyprus
İletişim E-Postası: privacy@awem.com


II. BİLGİLERİN KULLANIMI

Kişisel Bilgiler

Hizmetlere erişmek için, Awem Games sizi bir birey olarak tanımlamak için kullanılabilecek bilgileri veya kombinasyonunu ancak sizin yalnızca gönüllü olarak bize sağlamanız durumunda («Kişisel Bilgiler») toplayabilir. Bize verdiğiniz kişisel bilgiler aşağıdakileri içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • kullanıcı adınız,
  • Hizmete iletileriniz (destek biletleri gibi),
  • bize vermeyi seçtiğiniz diğer veriler (kayıp bir hesabı tanımlamak için kullanılan veriler gibi).

Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler

Awem Games, aşağıdakileri içerebilecek ancak bunlarla sınırlı olmayan belirli bilgileri otomatik olarak toplamak ve kullanmak için araçlar veya üçüncü taraf analitik yazılımı kullanabilir:

  • IP adresi,
  • tarayıcı bilgileri,
  • benzersiz cihaz kimliği,
  • donanım tipi,
  • işletim sisteminizin sürümü («OS»),
  • cihazınızın adı,
  • cep telefonu taşıyıcı;
  • ülke kodu gibi coğrafi veriler;
  • oyunun ilerlemesi ve oynarken geçirilen zaman,
  • puan ve başarılar, Hizmetle herhangi bir diğer etkileşim, oyun ile ve sunucu günlük dosyaları aracılığıyla oyun içindeki diğer oyuncularla tüm etkileşimleriniz hakkında veri, Awem Games tarafından Hizmetleri geliştirmek için makul olarak gerekli olan diğer bilgiler.

Ortaklarımızdan gelen bilgiler

Sizinle olan sözleşmemizi gerçekleştirmek için ve tabi olduğumuz yasal bir yükümlülüğe uymak için işlem yapılması gerektiğinde, sizinle ilgili bilgileri ortaklarımızdan da alabiliriz:

  • Üçüncü taraf bir aracı Hizmete bağlarsanız aldığımız bilgiler: Facebook kimliğiniz, e-posta adresiniz, fotoğrafınız veya diğer görseller (Facebook),
  • dolandırıcılıkla mücadele için bilgiler (oyunlarda geri ödeme kötüye kullanımı veya reklamcılıkta dolandırıcılık tıklaması gibi),
  • oyunların çalıştığı platformlardan gelen bilgiler (ödemeyi doğrulamak gibi),
  • size daha iyi bir hizmet sağlayabilmemiz için reklam ve analitik amaçlar için bilgiler.

Çerezler

Hizmetler, tercihleriniz veya kullanıcı adı ve şifre gibi ancak bunlarla sınırlı olmayan ziyaretlerinizle ilgili bilgileri depolamak için çerezleri kullanabilir. Hizmetlerin özelliklerine erişemeyebilir veya kullanamayabilirsiniz, ancak çerezleri istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz.

Google Analytics (topluca "Üçüncü Taraf Analytics sağlayıcıları") dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere üçüncü taraf analiz sağlayıcılarını kullanabiliriz. Bu üçüncü taraf analiz sağlayıcıları sitelerimizde çerezleri kullanır. Çerezlerin sitelerimizi kullanımınızla ilgili oluşturduğu bilgiler, Avrupa Ekonomik Alanı dışında da bulunan Üçüncü Taraf analiz sağlayıcılarının sunucularına iletilebilir ve saklanabilir. Üçüncü Taraf Analitik Sağlayıcıları, sitelerimizi kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve web sitesi etkinliği ile ilgili diğer hizmetleri sunmak amacıyla bu bilgileri bizim adımıza kullanacaktır. Bir üçüncü taraf tarafından çerez saklama koşulları ilgili üçüncü taraf tarafından belirlenecektir. Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikası'ndan daha fazla bilgi edinin.

Devre Dışı bırakmak için: "Google Analytics Opt-out tarayıcı eklentisi” Tarayıcı eklentisini buradan indirin.

Tarayıcı ayarlarınızı değiştirerek çerezlerini istediğiniz gibi kontrol edebilir ve/veya silebilirsiniz. Bilgisayarınızda bulunan tüm çerezleri silebilir ve çoğu tarayıcıyı yerleştirilmelerini önlemek için ayarlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bunu yaparsanız, Hizmetleri her kullandığınızda bazı tercihleri manuel olarak ayarlamanız gerekebilir ve bazı hizmetler ve işlevler çalışmayabilir.

Hassas Bilgiler

Irk veya etnik köken, siyasi görüşler, dinî inançlar, fiziksel veya zihinsel sağlık veya durum, suç veya mahkeme kayıtları vb. ile ilgili herhangi bir hassas bilgi ile ilgilenmiyoruz.

Facebook Girişi

Bazı hizmetlere erişmek için Facebook hesabınızı kullanarak giriş yapmanız istenebilir. Giriş işlemi Facebook’un sunucularında çalıştığından, Facebook giriş bilgilerinize ve şifrenize erişemiyoruz. Facebook web sitesindeki kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Facebook hesabınızın ayrıntılarını korumaktan ve Facebook oturumunuz altındaki herhangi bir etkinlik veya eylemden hizmetleri kullanarak sorumlusunuz.

Hizmetlere bağlandığınızda ve/veya Hizmetleri Facebook hesabınız üzerinden kullandığınızda, Hizmet'ten Facebook'ta depolanan belirli bilgilere erişmesine izin vermeniz istenecektir. Facebook hesabınızdaki bilgilerinizi yalnızca Facebook hesabınız altında ayarladığınız gizlilik ayarlarınıza uygun olarak kullanırız. Dolayısıyla Facebook'ta belirlediğiniz gizlilik ayarlarına bağlı olarak üçüncü taraflarla paylaşmasına izin verdiğiniz bu bilgileri yalnızca belirli bir anda size Hizmet sunmak için kullanıyoruz (ancak saklamıyoruz).

Facebook'un Kişisel Verileri kullanımı ve/veya sizin Hizmetler kullanımınızla erişilebilir yaptığınız Facebook'taki veriler, bu Gizlilik Politikası ya da bizim tarafımızdan değil, Facebook'un Veri Politikası tarafından yönetilir ve kontrol edilir.


III. BİLGİLERİNİZİ NASIL KULLANIRIZ

Size Hizmet Sunmak İçin

Size Hizmetler sağlamak ve sizinle olan sözleşmemizi gerçekleştirmek için, gerekli olan bilgilerinizi kullanıyoruz:

  • Hesabınızı kaydetmek ve yönetmek ve bilgilerinizi doğrulamak için,
  • Talep ettiğiniz Hizmetleri size sunmak için;
  • Ödemeleri doğrulamak ve onaylamak için;
  • Hesabınız hakkında sizinle iletişim kurmak ve sitelerimizdeki özellikler veya politikalarımızdaki değişiklikler hakkında size bilgi göndermek için;
  • Ürün güncellemeleri, ürün yamaları ve düzeltmeleri ve diğer benzer iletişimler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere destek sağlamak için;
  • Yarışmalara katılımınızı düzenlemek, çevrimiçi veya çevrimdışı bir yarışma kazanmanın bir sonucu olarak hakkınız olabilecek hediyeler ve ödüller ile ödüllendirmek, vs.

Hizmeti kullanıcılarımız için daha uygun hale getirmek

Kullanıcılarımıza mükemmel bir Hizmet sunmak için, gerekli bilgileri toplamak ve işlemekle meşru bir ilgimiz var

  • oyuncu profillerini güncelleme ve geliştirme;
  • hizmet ve oyuncu deneyimini artırmak ve geliştirmek;
  • sizinle ilişkimizi yönetmek;
  • hizmetin bir parçası olarak sosyal özellikler sağlamak;
  • Hizmet deneyiminizi özelleştirmek;
  • yorumlarınıza ve sorularınıza cevap vermek ve oyuncu desteği sağlamak;
  • Sitelerimizdeki özellikler, yeni ürün bültenleri ve hizmet gelişmeleri hakkında size bilgi vermek ve ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tanıtmak;
  • Hizmet içinde yanı sıra diğer web siteleri ve hizmetler ve e-posta yoluyla özel teklifler sunmak;
  • güncellemeler, güvenlik uyarıları ve destek mesajları gibi ilgili bilgileri size göndermek;
  • diğer oyuncularla iletişim kurmanızı sağlar.

Bizden promosyon iletişimi almaktan vazgeçebilirsiniz. Bunun nasıl yapılacağını öğrenmek için lütfen “Bilgilerinizi Kullanmayı Bırakmamızı İsteği” bölümüne bakın.

Hizmetleri Güvenli Ve Adil Tutmak

Hizmeti ve sosyal özelliklerini güvenli ve adil tutmak, sahtekarlığı ve aldatmayı önlemek ve mücadele etmek ve kabul edilebilir kullanımı sağlamak için, gerekli verilerin işlenmesinde meşru bir çıkarımız var

  • Hizmetlerin kullanımını analiz etme ve izleme;
  • hileli, hile veya yıkıcı oyunculara karşı harekete geçme.

Veriler, hile, sahtekarlık faaliyeti veya Kullanım Koşulları ihlalinin meydana geldiğini kanıtlamak için kullanılabilirse, geçerli sınırlamaların süresi boyunca yasal iddiaların oluşturulması, uygulanması veya savunulması için verileri saklayacağız.

Rızanızla

Onayınızla, bilgilerinizi ek özel amaçlar için işleyebiliriz.

Hakkınızdaki bilgileri belirli bir amaç için kullanmamızı kabul ettiyseniz, fikrinizi istediğiniz zaman değiştirme ve onayınızı geri çekme hakkınız vardır, ancak bu daha önce gerçekleşen hiçbir işlemi etkilemeyecektir.  Bilgilerinizi meşru bir çıkarımız olduğu için kullandığımızda, bu kullanıma itiraz etme hakkına sahipsiniz. Ancak, bazı durumlarda, bu artık Hizmetleri kullanmaya uygun olmayacağınız anlamına gelebilir.


IV. BİLGİLERİNİZİN SAKLANMASI

Bir kullanıcıyı, bilgilerin toplandığı işlevi tamamlamak için gereken sürenin ötesinde tanımlamak için kullanılabilecek kişisel bilgileri saklamayız. Kişisel bilgilerinizi hesabınız etkin olduğu sürece veya size hizmet sunmak için gerekli olduğu sürece saklarız.
Kişisel bilgilerinizi kaldırmamızı isterseniz, yasal yükümlülüklerimize uymak, anlaşmazlıkları çözmek ve anlaşmalarımızı uygulamak gibi meşru iş çıkarlarımız için gerekli olan bilgileri saklayacağımızı unutmayın.

Pazarlama bilgileri: Bizden pazarlama e-postaları almayı seçtiyseniz, Pazarlama tercihlerinizle ilgili bilgileri, hizmetlerimizle en son ilgilendiğiniz tarihten itibaren makul bir süre için saklarız.  Çerezlerden ve diğer izleme teknolojilerinden elde edilen bilgileri, bu bilgilerin oluşturulduğu tarihten itibaren makul bir süre için saklarız.


V. BİLGİLERİN İFŞASI

Sizinle ilgili topladığımız bilgileri aşağıda tartışılan yollarla ve yalnızca sizinle bir sözleşmenin yürütülmesi, tabi olduğumuz yasal bir yükümlülüğe uyulması veya meşru çıkarlarımıza dayanması için gerektiğinde paylaşırız. Sizinle ilgili bilgileri reklam verenlere veya diğer üçüncü taraflara satma işinde değiliz. Üçüncü bir taraf, Awem Games hizmetlerinin performansı ile bağlantılı olarak Kişisel Bilgilerinize erişebilse de, bu bilgileri hizmetlerini sunmaktan başka herhangi bir amaç için kullanamaz.

Barındırma Hizmetleri: Bilgileri barındırmak ya da Hizmetlerimizin sunumuna yardımcı olacak diğer altyapıları sağlamak için üçüncü taraf şirketleri kullanabiliriz. Bu tür ortaklar: Amazon Web Services, Inc.

Müşteri Destek Hizmetleri: bazı bölgeler ve ürünler için müşteri desteği sağlamamıza yardımcı olacak üçüncü taraflara katılırız. Bu şirketlerin kişisel bilgilerinizi, müşteri desteği isteklerini sizin verebileceğiniz kişisel veri erişimi olabilir. Bu tür ortaklar: Zendesk Inc.

Oyun Yazılımı Geliştiricileri: oyun yazılımını geliştirmek ve desteklemek amacıyla, takma adınızı, e-postanızı, IP adresinizi ve diğer bazı bilgileri üçüncü taraf geliştirici şirketleriyle paylaşabiliriz. Bu tür ortaklar: AG Production Limited Liability Company, Awem Limited Liability Company

Reklam ve Reklam Ölçüm Ortakları: üçüncü taraf hizmetlerinde çevrimiçi reklam hedefleme, teslimat ve ölçüm kolaylaştırmak için veya başka faydalı, ilgili, ya da sizi ilgilendirebilecek bilgi iletimini kolaylaştırmak amacıyla bize verdiğiniz e-posta, takma ad, IP adresi ve diğer bilgileri paylaşabiliriz. Bu tür ortaklar şunlardır: ironSource Ltd., Fyber Media GmbH, AppsFlyer Ltd.

Üçüncü Taraf Sitelere Bağlantılar: Hizmetler, sizi gizlilik uygulamaları bizimkinden farklı olabilecek diğer web sitelerine veya hizmetlere yönlendiren bağlantılar içerebilir. Bu üçüncü taraf sitelerinden herhangi birine bilgi gönderirseniz, bilgileriniz buna değil, gizlilik politikalarına tabidir. Ziyaret ettiğiniz herhangi bir web sitesinin gizlilik politikasını dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

Anonim bilgilerin paylaşılması: üçüncü taraflarla, anonim veya toplu bilgilerle veya örneğin hizmetlerin kullanımıyla ilgili eğilimleri göstermek için sizi doğrudan tanımlamayan diğer verilerle de paylaşabiliriz.

Kontrol değişikliği: verilerinizi şirketimizin satışının, birleşmesinin veya kontroldeki değişimin bir parçası olarak veya bu etkinliklerin herhangi birine hazırlık olarak paylaşabiliriz. Bizi veya işimizin bir bölümünü satın alan herhangi bir kuruluş, verilerinizi kullanmaya devam etme hakkına ancak aksini kabul etmediğiniz sürece yalnızca bu Gizlilik Politikasında belirtilen şekilde sahip olacaktır.

Kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinizi herhangi bir yasanın gerektirdiği şekilde ve ayrıca haklarımızı korumak ve/veya adli işlemlere, mahkeme kararlarına veya yasal sürece uymak için ifşa etmenin gerekli olduğuna inandığımızda ifşa etme hakkını saklı tutarız.

Sizinle ilgili toplu veya anonim bilgileri reklam verenler, yayıncılar, iş ortakları, sponsorlar ve diğer üçüncü taraflarla paylaşabiliriz.


VI. ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SİTELERİ VE HİZMETLERİ

Üçüncü taraflar bilgilerinizi toplayabilir. Hizmetler üzerinde veya Hizmetler aracılığıyla, bize bağlı veya bizimle ilişkili olmayan ve bu Gizlilik Politikası kapsamında faaliyet göstermeyen diğer web sitelerine, Hizmetlere veya web kaynaklarına erişmek için bir bağlantıya tıklayabileceğiniz birkaç yer vardır. Örneğin, bir reklama tıklarsanız, kontrol etmediğimiz bir web sitesine yönlendirilebilirsiniz. Bu üçüncü taraf web siteleri, kişisel bilgileriniz de dahil olmak üzere bağımsız olarak sizden bilgi toplayabilir. Ziyaret ettiğiniz tüm üçüncü taraf web sitelerinin gizlilik politikalarını kontrol etmenizi öneririz.


VII. YAŞ SINIRLARI

Awem Games, Kişisel Bilgileri 13 yaş ve altındaki çocuklardan koruma yükümlülüğünü kabul eder ve bilerek bu bilgileri toplamaz. 13 YAŞINDA YA DA DAHA KÜÇÜKSENİZ LÜTFEN HİZMETLERİMİZİ KULLANMAYA ÇALIŞMAYIN. Eğer Awem Games 13 yaşında ya da daha küçük yaşta bir çocuğun kişisel bilgilerini bize sağladığını öğrenirse, bu çocuğun kişisel bilgilerini mümkün olan en çabuk sürede kayıtlarımızdan sileriz.


VIII. GÜVENLİK

Hem iletim sırasında hem de bunu aldıktan sonra gönderilen Kişisel Bilgileri korumak için genel olarak kabul görmüş endüstri standartlarını takip ediyoruz. Güvenli ve korumalı bir oyuncu deneyimi sağlamak amacıyla, bilgilerinizi yetkisiz erişime veya kayıp, yanlış kullanım veya değişikliğe karşı korumak için sürekli olarak idari, teknik ve fiziksel güvenlik önlemleri geliştirmekte ve uygulamaktayız. Bununla birlikte, İnternet üzerinden hiçbir iletim yöntemi veya elektronik depolama yöntemi %100 güvenli değildir. Bu nedenle, hedefimiz kişisel bilgilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir yollar kullanmak olsa da, bunun kesinlikle güvenli olduğunu garanti edemeyiz.


IX. ULUSLARARASI VERİ TRANSFERLERİ

Hizmetimiz doğası gereği küreseldir ve verileriniz bu nedenle dünyanın herhangi bir yerine aktarılabilir. Bilgilerinizi ikamet ettiğiniz ülkenin dışında, Biz veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımızın size hizmet sunmak amacıyla faaliyet gösterdiği her yere aktarır, işler ve saklarız.  Bilgilerinizi her aktardığımızda onları korumak için adımlar atıyoruz.

Tali ya da Bağlı Şirketler içinde Uluslararası transferler. Küresel faaliyetlerimizi kolaylaştırmak için, bilgileri Belarus'a aktarırız ve sahip olduğumuz veya işlettiğimiz şirketlerin bu Politikada açıklanan amaçlarla faaliyet gösterdiği ülkelerden bu bilgilere erişmesine izin veririz. Bu ülkeler, müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın olduğu birçok ülkenin yasalarına eşdeğer gizlilik ve veri koruma yasalarına sahip olmayabilir. Şirket iştirakleri içinde ve şirket iştirakleri arasında sizinle ilgili bilgileri paylaştığımızda, Avrupa Komisyonu tarafından onaylanan standart sözleşme veri koruma maddelerini kullanırız.

Üçüncü taraflara uluslararası transferler. Bu Gizlilik Politikası'nda açıklanan ve sözleşme kapsamında bize hizmet veren üçüncü tarafların bazıları, ikamet ettiğiniz ülkenin gizlilik ve veri koruma yasalarına eşdeğer olmayan diğer ülkelerde bulunmaktadır. Avrupa Ekonomik Alanı veya İsviçre'deki müşterilerin bilgilerini paylaştığımızda, transferi korumak için AB-ABD ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı çerçevelerini, Avrupa Komisyonu onaylı standart sözleşme veri koruma maddelerini veya diğer uygun yasal mekanizmaları kullanırız. İsteğiniz üzerine standart veri koruma maddelerinin bir kopyasını size sunacağız.


X. HAKLARINIZ VE SEÇENEKLERİNİZ

Hedefli reklamdan çıkın

Android veya iOS cihazınızın gizlilik ayarlarını kontrol ederek ve “reklam izlemeyi sınırla” (Apple iOS) veya “ilgi alanına dayalı reklamları devre dışı bırakma” (Android) seçeneğini seçerek mobil uygulamalarda ilgi alanına dayalı reklamları devre dışı bırakabilirsiniz.

Kişisel Bilgilere Erişin (Erişim Hakkı)

Talep ederseniz, kişisel verilerinizin bir kopyasını yapılandırılmış, elektronik bir formatta size sunacağız. Aşağıda, bu istekleri gerçekleştirme süreçlerini açıklıyoruz. Yardım istemek için aşağıdaki Bize Ulaşın bölümünde açıklandığı gibi bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilerinizi Değiştirin veya Düzeltin (Düzeltme Hakkı)

Bazı kişisel verilerinizi hesabınız üzerinden düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, özellikle yanlışsa, bazı durumlarda verilerinizi değiştirmemizi, güncellememizi veya düzeltmemizi isteyebilirsiniz.

Bilgilerinizi Silin (Silme Hakkı): Kişisel verilerinizin tümünü veya bir kısmını silmemizi veya yok etmemizi isteyebilirsiniz (örn.size hizmet sunmak artık gerekli değilse). Hesabınızı silmenin bir sonucu olarak, hesaba bağlı hesap ve oyunla ilgili bilgiler, abonelikler ve hesabı kullandığınız diğer hizmetlere erişim imkânı da dahil olmak üzere çoğu hizmete erişimi kaybedersiniz. Hesabınız silindikten sonra oyun deneyiminizi ve ilgili tüm bilgileri kaybedeceğinizi lütfen unutmayın.

Bilgilerinizi kullanmayı Bırakmamızı isteyin (İtiraz Etme Hakkı): Kişisel verilerinizin işlenmesi meşru çıkarlara dayanıyorsa, istediğiniz zaman itiraz etme hakkınızı kullanabilirsiniz. İtiraz ederseniz, işleme için zorlayıcı ve geçerli meşru gerekçeler yoksa veya verilerin yasal taleplerin oluşturulması, uygulanması veya savunması için gerekli olmadığı sürece Kişisel Verilerinizi işlemeyeceğiz.

Doğrudan Pazarlamadan Çekilin: Ayrıca, “Bize Ulaşın” bölümünde açıklandığı gibi, tanıtım iletişimlerindeki talimatları izleyerek veya bizimle iletişime geçerek bilgilerinizi pazarlama amacıyla kullanmamızdan vazgeçebilirsiniz.  Bu tür istekleri yaptığınızda, isteğinizi araştırmak ve kolaylaştırmak için zamana ihtiyacımız olabilir. Anlık bildirimleri değiştirmek veya silmek için, cihazınızdaki ayarlar bölümünü ziyaret edin ve uygun ayarı seçin veya web sitelerimizden herhangi birine erişiyorsanız tarayıcınızdaki ayarları değiştirin.

Veri Taşınabilirliği: Veri taşınabilirliği, kişisel bilgilerinizin bir kısmını bir hizmet sağlayıcıdan diğerine taşıyabileceğiniz bir biçimde elde etme yeteneğidir (örneğin, e-posta adresinizi başka bir taşıyıcıya aktardığınızda).  İçeriğe bağlı olarak, bu durum tüm verileriniz için geçerli olmamakla birlikte bazıları için geçerlidir.

Kişisel bilgilerinizin işlenmesinin rızaya dayalı olduğu durumlarda, “Bize Ulaşın” bölümünde açıklandığı gibi bizimle iletişime geçerek onayınızı geri çekebilirsiniz. Onayınızı geri çekerseniz, geri çekilmeden önce onayınıza dayanarak işlemin yasallığını etkilemez.

Çoğu durumda, bir takvim ayı içinde tüm isteklere cevap vereceğiz. İsteğinizle tam olarak bir takvim ayı içinde (karmaşıklık veya istek sayısı nedeniyle) ilgilenemezsek, bu süreyi iki takvim ayı daha uzatabiliriz. Gerekli olursa, böyle bir gecikmenin nedenlerini açıklayacağız. İsteğinizi elektronik ortamda gerçekleştirirseniz, aksi belirtilmedikçe, ilgili bilgileri mümkün olduğunca elektronik olarak sağlayacağız.

Çözüme kavuşmamış şikayetleriniz için Avrupa Ekonomik Alanı içindeki Veri Koruma denetim otoritesine şikâyet etme hakkına sahipsiniz.


XI. KALIFORNYA GIZLILIK HAKLARI

Bu bölüm, Kaliforniya tüketicileri hakkında topladığımız kişisel bilgiler ve Kaliforniya Tüketici Gizlilik yasası veca "CCPA" kapsamında tüketicilere tanınan haklar hakkında ek detaylar sağlar.

Topladığımız kişisel bilgiler hakkında daha fazla bilgi için lütfen yukarıdaki BİLGİ KULLANIMI bölümünü ziyaret et. Bu bilgileri, yukarıdaki BİLGİLERİNİZİ NASIL KULLANIYORUZ bölümünde açıklanan ticari ve reklam gibi amaçlar için topluyoruz. Awem Games topladığımız bilgileri satamaz (CCPA'da tanımlandığı gibi). Yukarıdaki ÇEREZLER bölümünde de ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, reklam amaçlı olarak üçüncü taraflara ait çerezleri kullanıyoruz.

Belirli sınırlara tabi olarak CCPA Kaliforniya tüketicilerine topladığımız kategori veya kişisel bilgilerin belirli parçaları hakkında daha fazla bilgi edinme (bu bilgileri nasıl kullandığımız ve sakladığımız dahil), kişisel bilgilerini silme, gerçekleşen "satışları" geçersiz kılma ve bahsi geçen hakları kullandığı için ayrımcılığa maruz bırakılmamayı talep etme hakkı sağlar.

Kaliforniya tüketicileri, CCPA kapsamındaki haklarına uygun olarak bir talebi privacy@awem.com  adresinden bizimle iletişime geçerek iletebilirler. İsteğinizi, e-posta adresi de dahil olmak üzere hesabınızla ilişkili bilgileri kullanarak doğrulayacağız.


XII. BİZE ULAŞIN

Herhangi bir nedenle, kişisel bilgilerinizi kullanma şeklimizden endişe duyuyorsanız ve hizmetlerin gizlilik yönleri hakkında sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin:

Awem Games Limited
Adres: Office 207, S.P. CENTER,
Neofytou Nikolaidi, 17, 8011, Paphos, Cyprus
İletişim E-Postası: privacy@awem.com.

Bir Zendesk Hizmetidir