Twój postęp w grze jest automatycznie zapisywany w naszej chmurze. Jeśli wystąpi jakiś problem z postępem, gra automatycznie spróbuje przywrócić go z naszych serwerów. Dopóki urządzenie jest połączone z internetem, Twój postęp ma kopię zapasową – nawet jeśli zainstalujesz grę ponownie.
Możesz też zapisać postęp, łącząc grę z kontem Facebook, Apple ID lub Google:
- Przejdź do Ustawień
- Wybierz Zapisz postęp
- Zaloguj się na wybrane konto
Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy, skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia.
Ważne:
- Jeśli przywracasz ustawienia fabryczne urządzenia, upewnij się, że gra jest połączona z kontem (Facebook, Apple ID lub Google), aby postęp mógł zostać automatycznie przywrócony.
- Zadbaj o stabilne połączenie z internetem.