Gra automatycznie tworzy kopię zapasową Twojego postępu na naszych serwerach. Jeśli wykryje utratę postępu, zostanie uruchomione przywracanie, a gra pobierze Twój postęp z naszego serwera. Cały proces jest w pełni automatyczny. Jeśli nie uda się przywrócić postępu, skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia. Jak to zrobić, dowiesz się tutaj.