Schatten uit de Oudheid

Voltooi levels in unieke gebouwen (Schip, Grot en Piramide) om kisten met waardevolle beloningen te openen. Je hebt een beperkte tijd om kisten te openen.

Het unieke gebouw waar je de kist te vinden is gemarkeerd met een kist icoon.

LET OP: de kisten verschijnen alleen als je genoeg (meer dan 3) niet-gespeelde match-3 levels hebt in Ship, Cave en Pyramid.

Je kunt vanaf XP-level 12 meedoen met dit event. Als je boven level 12 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Schatten uit de Oudheid

Voltooi levels in unieke gebouwen (Schip, Grot en Piramide) om kisten met waardevolle beloningen te openen. Je hebt een beperkte tijd om kisten te openen.

Het unieke gebouw waar je de kist te vinden is gemarkeerd met een kist icoon.

LET OP: de kisten verschijnen alleen als je genoeg (meer dan 3) niet-gespeelde match-3 levels hebt in Ship, Cave en Pyramid.

Je kunt vanaf XP-level 12 meedoen met dit event. Als je boven level 12 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.