Schatten uit de Oudheid

Als je levels voltooit in de speciale gebouwen (Schip, Grot en Piramide) verdien je kisten met waardevolle prijzen. Je moet de kisten binnen een bepaalde tijd openen.

Bij elk speciaal gebouw met kisten staat een kist afgebeeld.

LET OP: De kisten verschijnen alleen als je voldoende (3 of meer) niet-gespeelde combo-3-levels in het Schip, de Grot en de Piramide hebt.

Je kunt vanaf XP-level 16 meedoen met dit event. Als je boven level 16 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Schatten uit de Oudheid

Als je levels voltooit in de speciale gebouwen (Schip, Grot en Piramide) verdien je kisten met waardevolle prijzen. Je moet de kisten binnen een bepaalde tijd openen.

Bij elk speciaal gebouw met kisten staat een kist afgebeeld.

LET OP: De kisten verschijnen alleen als je voldoende (3 of meer) niet-gespeelde combo-3-levels in het Schip, de Grot en de Piramide hebt.

Je kunt vanaf XP-level 16 meedoen met dit event. Als je boven level 16 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.