Sprookje: De drie wensen

Voltooi alle levels van het Toverboek en verzamel stukjes van de tekening. Je moet het verhaal van Nimiru binnen een bepaalde tijd lezen.

Je moet vijf levels voltooien om een hele afbeelding in het Toverboek te zien. Het Toverboek bevat altijd 8 afbeeldingen. Na elk vijfde voltooide level verdien je een beloning.

Je hebt Geest-vonken nodig om levels te spelen. Alleen als je een level verliest, gaat er een vonk vanaf. Na 30 minuten is er weer een vonk hersteld. Het maximumaantal Geest-vonken is 5.

Je kunt vanaf XP-level 10 meedoen met dit event. Als je boven level 10 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Sprookje: De drie wensen

Voltooi alle levels van het Toverboek en verzamel stukjes van de tekening. Je moet het verhaal van Nimiru binnen een bepaalde tijd lezen.

Je moet vijf levels voltooien om een hele afbeelding in het Toverboek te zien. Het Toverboek bevat altijd 8 afbeeldingen. Na elk vijfde voltooide level verdien je een beloning.

Je hebt Geest-vonken nodig om levels te spelen. Alleen als je een level verliest, gaat er een vonk vanaf. Na 30 minuten is er weer een vonk hersteld. Het maximumaantal Geest-vonken is 5.

Je kunt vanaf XP-level 10 meedoen met dit event. Als je boven level 10 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.