Sprookje: De drie wensen

Voltooi alle magische boek niveaus en verzamel delen van de illustratie. Je hebt een beperkte tijd om een verhaal van Nimiru te horen.

Je moet vijf niveaus voltooien om de afbeelding in het magische boek te ontgrendelen. Er zijn 8 afbeeldingen in het magische boek. Je ontvangt een beloning wanneer je elk vijfde niveau voltooit.

Je hebt Genie-vonken nodig om levels te spelen. De vonk wordt alleen uitgegeven als u een niveau verliest. Eén vonk wordt binnen 30 minuten hersteld. Het maximale aantal Genie-vonken is 5.

Je kunt vanaf XP-level 10 meedoen met dit event. Als je boven level 10 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Sprookje: De drie wensen

Voltooi alle magische boek niveaus en verzamel delen van de illustratie. Je hebt een beperkte tijd om een verhaal van Nimiru te horen.

Je moet vijf niveaus voltooien om de afbeelding in het magische boek te ontgrendelen. Er zijn 8 afbeeldingen in het magische boek. Je ontvangt een beloning wanneer je elk vijfde niveau voltooit.

Je hebt Genie-vonken nodig om levels te spelen. De vonk wordt alleen uitgegeven als u een niveau verliest. Eén vonk wordt binnen 30 minuten hersteld. Het maximale aantal Genie-vonken is 5.

Je kunt vanaf XP-level 10 meedoen met dit event. Als je boven level 10 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.