Dans van vuurvliegjes

Voltooi de levels met vuurvliegjes om ze in een pot te vangen. Wissel de gevulde potten in voor waardevolle prijzen. Je hebt een beperkte tijd om vuurvliegjes te vangen.

Het niveau waar je vuurvliegjes kunt vinden is gemarkeerd met een jar-pictogram. Elke niveauoverwinning brengt je met 1 punt vooruit naar het vullen van de pot. Je kunt 3 potten vullen. Het aantal punten voor elke pot is anders.

Je kunt vanaf XP-level 14 meedoen met dit event. Als je boven level 14 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Dans van vuurvliegjes

Voltooi de levels met vuurvliegjes om ze in een pot te vangen. Wissel de gevulde potten in voor waardevolle prijzen. Je hebt een beperkte tijd om vuurvliegjes te vangen.

Het niveau waar je vuurvliegjes kunt vinden is gemarkeerd met een jar-pictogram. Elke niveauoverwinning brengt je met 1 punt vooruit naar het vullen van de pot. Je kunt 3 potten vullen. Het aantal punten voor elke pot is anders.

Je kunt vanaf XP-level 14 meedoen met dit event. Als je boven level 14 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.