Ik kan geen aankopen doen in het spel

Als je niet in staat bent om een aankoop te doen in het spel, controleer dan of je apparaat is ingeschakeld voor het doen van in-app aankopen.

Voor iOS-apparaten:

1. Tik op Instellingen
  2. Selecteer Algemeen
  3. Selecteer Beperkingen
  4. Scroll naar beneden naar In-app aankopen en controleer of de schuifknop op AAN staat

Voor Android-apparaten:

1. Open de Google Play Store-app
  2. Tik op de Menu-knop en selecteer Instellingen
  3. Scroll naar beneden naar Ouderlijk toezicht en tik erop
  4. Controleer in het volgende venster of het ouderlijk toezicht is uitgeschakeld.

Voor Amazon-apparaten:

1. Open de Amazon Appstore-app
  2. Open het Menu en tik op Instellingen
  3. Schakel het selectievakje naast In-App aankoop uit.

Voor Windows:

Zorg dat je geen account gebruikt waarvoor beperkingen zijn ingesteld:

https://support.microsoft.com/account-billing/f30d6801-165d-9f86-3fe7-063245c0449b

Voor Mac-apparaten:

Zorg dat je geen account gebruikt waarvoor beperkingen zijn ingesteld:

https://support.apple.com/guide/mac-help/set-up-content-and-privacy-restrictions-mchl8490d51e/mac

Als dit niet heeft geholpen, controleer dan of je account-factureringsgegevens up-to-date zijn.

Voor iOS-apparaten:

1. Tik op Instellingen
  2. Selecteer iTunes & App Store
  3. Tik op je Apple ID en kies Toon Apple ID
  4. Tik op Betaalinformatie en controleer of de betaalmethode correct en up-to-date is

Voor Android-apparaten:

1. Open de Google Play Store-app
  2. Tik op het menu-icoontje linksboven
  3. Selecteer Mijn account
  4. Selecteer Betaalmethode toevoegen of Meer Betaalinformatie en controleer of je betaalmethode correct en up-to-date is

Voor Amazon-apparaten:

1. Ga naar amazon.com
  2. Klik op Mijn account
  3. Scroll naar beneden naar Digitale content en klik op Uw content en apparaten beheren
  4. Klik op de tab Instellingen en controleer of je betaalinformatie up-to-date is

Voor Windows:

1. Ga naar microsoft.com
  2. Klik op het accountpictogram en klik op de koppeling om je accountinstellingen te openen.
  3. Klik op Betaling en facturering > Betalingsopties.
  4. Selecteer Nieuwe betalingsmethode toevoegen of Bewerken en zorg dat je een juiste en actuele betalingsmethode gebruikt.

Voor Mac-apparaten:

1. Open de App Store op je Mac.
  2. Klik op je naam of op Aanmelden onderaan de zijbalk.
  3. Klik op Informatie bekijken.
  4. Klik naast Betalingsgegevens op Betalingen beheren. (Als je een oudere versie van macOS gebruikt, klik dan rechts naast Betalingsmethode op Bewerken.) Mogelijk moet je je aanmelden met je Apple ID.
  5. Selecteer Betalingsmethode toevoegen of Bewerken en zorg dat je een juiste en actuele betalingsmethode gebruikt.

Awem Help Center

Ik kan geen aankopen doen in het spel

Als je niet in staat bent om een aankoop te doen in het spel, controleer dan of je apparaat is ingeschakeld voor het doen van in-app aankopen.

Voor iOS-apparaten:

1. Tik op Instellingen
  2. Selecteer Algemeen
  3. Selecteer Beperkingen
  4. Scroll naar beneden naar In-app aankopen en controleer of de schuifknop op AAN staat

Voor Android-apparaten:

1. Open de Google Play Store-app
  2. Tik op de Menu-knop en selecteer Instellingen
  3. Scroll naar beneden naar Ouderlijk toezicht en tik erop
  4. Controleer in het volgende venster of het ouderlijk toezicht is uitgeschakeld.

Voor Amazon-apparaten:

1. Open de Amazon Appstore-app
  2. Open het Menu en tik op Instellingen
  3. Schakel het selectievakje naast In-App aankoop uit.

Voor Windows:

Zorg dat je geen account gebruikt waarvoor beperkingen zijn ingesteld:

https://support.microsoft.com/account-billing/f30d6801-165d-9f86-3fe7-063245c0449b

Voor Mac-apparaten:

Zorg dat je geen account gebruikt waarvoor beperkingen zijn ingesteld:

https://support.apple.com/guide/mac-help/set-up-content-and-privacy-restrictions-mchl8490d51e/mac

Als dit niet heeft geholpen, controleer dan of je account-factureringsgegevens up-to-date zijn.

Voor iOS-apparaten:

1. Tik op Instellingen
  2. Selecteer iTunes & App Store
  3. Tik op je Apple ID en kies Toon Apple ID
  4. Tik op Betaalinformatie en controleer of de betaalmethode correct en up-to-date is

Voor Android-apparaten:

1. Open de Google Play Store-app
  2. Tik op het menu-icoontje linksboven
  3. Selecteer Mijn account
  4. Selecteer Betaalmethode toevoegen of Meer Betaalinformatie en controleer of je betaalmethode correct en up-to-date is

Voor Amazon-apparaten:

1. Ga naar amazon.com
  2. Klik op Mijn account
  3. Scroll naar beneden naar Digitale content en klik op Uw content en apparaten beheren
  4. Klik op de tab Instellingen en controleer of je betaalinformatie up-to-date is

Voor Windows:

1. Ga naar microsoft.com
  2. Klik op het accountpictogram en klik op de koppeling om je accountinstellingen te openen.
  3. Klik op Betaling en facturering > Betalingsopties.
  4. Selecteer Nieuwe betalingsmethode toevoegen of Bewerken en zorg dat je een juiste en actuele betalingsmethode gebruikt.

Voor Mac-apparaten:

1. Open de App Store op je Mac.
  2. Klik op je naam of op Aanmelden onderaan de zijbalk.
  3. Klik op Informatie bekijken.
  4. Klik naast Betalingsgegevens op Betalingen beheren. (Als je een oudere versie van macOS gebruikt, klik dan rechts naast Betalingsmethode op Bewerken.) Mogelijk moet je je aanmelden met je Apple ID.
  5. Selecteer Betalingsmethode toevoegen of Bewerken en zorg dat je een juiste en actuele betalingsmethode gebruikt.