Feestelijke recepten

Stel 3 Feestdag-verzamelingen samen en krijg waardevolle cadeaus. Je verdient beloningen zoals energie-elixers, laders, kristallen, bonussen en krachtige spreuken. Je hebt een beperkte tijd om de Feestdag-verzamelingen te voltooien.

Zorg ervoor dat je de questen voltooit die zijn gemarkeerd met een Feestdag-icoontje in de hoek – ze helpen je de benodigde verzamelingen te voltooien.

Je kunt vanaf XP-level 12 meedoen met dit event. Als je boven level 12 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Feestelijke recepten

Stel 3 Feestdag-verzamelingen samen en krijg waardevolle cadeaus. Je verdient beloningen zoals energie-elixers, laders, kristallen, bonussen en krachtige spreuken. Je hebt een beperkte tijd om de Feestdag-verzamelingen te voltooien.

Zorg ervoor dat je de questen voltooit die zijn gemarkeerd met een Feestdag-icoontje in de hoek – ze helpen je de benodigde verzamelingen te voltooien.

Je kunt vanaf XP-level 12 meedoen met dit event. Als je boven level 12 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.