Ik zie mijn Facebook-vrienden niet in het spel

Lees onderstaande probleemoplossingen die je kunnen helpen. Controleer na iedere oplossing of het probleem met de vrienden is verholpen.

1 - Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de modem als je wifi gebruikt).
2 - Zorg dat de game is verbonden met Facebook. Controleer dat in de game-instellingen.
3 - Start je apparaat opnieuw op.
4 - Open de spelinstellingen en tik op Verbonden met Facebook om uit te loggen. Start daarna je apparaat opnieuw op, open het spel en log in bij Facebook.

Als je vrienden er nog steeds niet zijn, probeer dan je vriendenlijst te verversen:

1 – Log uit bij Facebook in het spel. Ga naar de instellingen en tik op de knop Verbonden met Facebook om uit te loggen.

2 – Ga naar je instellingen in de Facebook-app. Je kunt er komen door naast je foto op het pijltje in de rechterbovenhoek te drukken.

3 – Selecteer 'Apps en websites'.

4 – De eerste regel is 'Aangemeld via Facebook'. Druk daar op.

Als de game in de lijst met actieve apps staat, selecteert u Cradle of Empires, verwijdert u deze uit de lijst en gaat u naar stap 5.

Als de game in de lijst met verlopen apps staat, bekijkt u de Cradle of Empires-info.

Controleer de volgende instellingen:

• Naam en profielfoto
  • E-mailadres is aangevinkt
  • Vriendenlijst is aangevinkt

Scroll naar beneden en je ziet een optie om de toegang te vernieuwen. Selecteer dit.

5 – Start je apparaat opnieuw op.

6 – Open het spel en log weer in bij Facebook. Facebook zal de standaard toestemmingsvragen stellen.

Awem Help Center

Ik zie mijn Facebook-vrienden niet in het spel

Lees onderstaande probleemoplossingen die je kunnen helpen. Controleer na iedere oplossing of het probleem met de vrienden is verholpen.

1 - Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de modem als je wifi gebruikt).
2 - Zorg dat de game is verbonden met Facebook. Controleer dat in de game-instellingen.
3 - Start je apparaat opnieuw op.
4 - Open de spelinstellingen en tik op Verbonden met Facebook om uit te loggen. Start daarna je apparaat opnieuw op, open het spel en log in bij Facebook.

Als je vrienden er nog steeds niet zijn, probeer dan je vriendenlijst te verversen:

1 – Log uit bij Facebook in het spel. Ga naar de instellingen en tik op de knop Verbonden met Facebook om uit te loggen.

2 – Ga naar je instellingen in de Facebook-app. Je kunt er komen door naast je foto op het pijltje in de rechterbovenhoek te drukken.

3 – Selecteer 'Apps en websites'.

4 – De eerste regel is 'Aangemeld via Facebook'. Druk daar op.

Als de game in de lijst met actieve apps staat, selecteert u Cradle of Empires, verwijdert u deze uit de lijst en gaat u naar stap 5.

Als de game in de lijst met verlopen apps staat, bekijkt u de Cradle of Empires-info.

Controleer de volgende instellingen:

• Naam en profielfoto
  • E-mailadres is aangevinkt
  • Vriendenlijst is aangevinkt

Scroll naar beneden en je ziet een optie om de toegang te vernieuwen. Selecteer dit.

5 – Start je apparaat opnieuw op.

6 – Open het spel en log weer in bij Facebook. Facebook zal de standaard toestemmingsvragen stellen.