Instellingen

In de instellingen kun je het geluid, de muziek en de voice-over aan-/uitzetten en verbinden met Facebook.

• Hulp en Ondersteuning – Indien je vragen hebt of problemen ondervindt met het spel, kun je het Awem Help Center bezoeken of naar onze technische support schrijven.
  • Extra instellingen – Configureer gebarenbediening (alleen iOS), 3D touch (alleen iOS) en linkshandige interface.

Awem Help Center

Instellingen

In de instellingen kun je het geluid, de muziek en de voice-over aan-/uitzetten en verbinden met Facebook.

• Hulp en Ondersteuning – Indien je vragen hebt of problemen ondervindt met het spel, kun je het Awem Help Center bezoeken of naar onze technische support schrijven.
  • Extra instellingen – Configureer gebarenbediening (alleen iOS), 3D touch (alleen iOS) en linkshandige interface.