Ik heb verbinding gemaakt met Facebook, maar kan mijn spel niet herstellen

Je spelvoortgang wordt aan je Facebook-account gelinkt, als je Facebook gebruikt om je spelvoortgang op te slaan.

Als het niet lukt om je game te herstellen via Facebook, kun je de volgende stappen proberen:

1 – Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de modem als je wifi gebruikt).

2 - Zorg dat je inlogt bij hetzelfde Facebook-account dat je voor de game hebt gebruikt.

3 - Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld.

4 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat.

5 – Swipe de game weg. Open hem opnieuw en kijk of het heeft geholpen.

Neem contact op met onze klantensupport als dit niet heeft geholpen en verstrek de volgende informatie:

1. Wat was je XP-level?

2. Wat gebeurde er voordat je spelvoortgang verdween (update van de game, nieuw apparaat, update van OS, enz.).

Awem Help Center

Ik heb verbinding gemaakt met Facebook, maar kan mijn spel niet herstellen

Je spelvoortgang wordt aan je Facebook-account gelinkt, als je Facebook gebruikt om je spelvoortgang op te slaan.

Als het niet lukt om je game te herstellen via Facebook, kun je de volgende stappen proberen:

1 – Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de modem als je wifi gebruikt).

2 - Zorg dat je inlogt bij hetzelfde Facebook-account dat je voor de game hebt gebruikt.

3 - Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld.

4 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat.

5 – Swipe de game weg. Open hem opnieuw en kijk of het heeft geholpen.

Neem contact op met onze klantensupport als dit niet heeft geholpen en verstrek de volgende informatie:

1. Wat was je XP-level?

2. Wat gebeurde er voordat je spelvoortgang verdween (update van de game, nieuw apparaat, update van OS, enz.).