Tvůj herní postup se automaticky ukládá do našeho cloudu. Pokud s postupem nastane nějaký problém, hra se ho automaticky pokusí obnovit z našich serverů. Dokud je tvé zařízení připojeno k internetu, postup je zálohovaný, a to i v případě, že hru přeinstaluješ.
Postup si můžeš uložit také propojením hry s účtem Facebook, Apple ID nebo Google:
- Přejdi do Nastavení
- Vyber Uložit postup
- Přihlas se ke zvolenému účtu
Pokud narazíš na jakékoli potíže, obrať se na náš tým podpory.
Důležité:
- Pokud v zařízení provedeš obnovení továrního nastavení, ujisti se, že je hra propojená s účtem (Facebook, Apple ID nebo Google), aby se postup mohl automaticky obnovit.
- Zajisti stabilní připojení k internetu.