Waarom zie ik in Google Play 'Openen' in plaats van 'Updaten' als ik het spel wil bijwerken?

Dit probleem wordt veroorzaakt door het cachegeheugen van Google Play of de app-updates van de Google Play Store. Als je het cachegeheugen en de opslaggegevens van Google Play Store wist, zou het probleem verholpen moeten zijn.

Kijk of de volgende stappen het probleem verhelpen:

1 - Ga op je apparaat naar Instellingen > Apps > Google Play Store > Opslag

2 - Tik op Cache wissen en daarna op Opslag wissen

3 - Probeer of je het spel kunt bijwerken

Als dit niet helpt, probeer dan het volgende:

1 - Ga naar Instellingen> Apps > Google Play Store

2 - Tik op Updates verwijderen

3 - Probeer of je het spel kunt bijwerken

Kun je het spel nog steeds niet bijwerken? Stuur dan een e-mail naar support@awem.com en beschrijf je probleem zo gedetailleerd mogelijk.

Awem Help Center

Waarom zie ik in Google Play 'Openen' in plaats van 'Updaten' als ik het spel wil bijwerken?

Dit probleem wordt veroorzaakt door het cachegeheugen van Google Play of de app-updates van de Google Play Store. Als je het cachegeheugen en de opslaggegevens van Google Play Store wist, zou het probleem verholpen moeten zijn.

Kijk of de volgende stappen het probleem verhelpen:

1 - Ga op je apparaat naar Instellingen > Apps > Google Play Store > Opslag

2 - Tik op Cache wissen en daarna op Opslag wissen

3 - Probeer of je het spel kunt bijwerken

Als dit niet helpt, probeer dan het volgende:

1 - Ga naar Instellingen> Apps > Google Play Store

2 - Tik op Updates verwijderen

3 - Probeer of je het spel kunt bijwerken

Kun je het spel nog steeds niet bijwerken? Stuur dan een e-mail naar support@awem.com en beschrijf je probleem zo gedetailleerd mogelijk.