Waarom moet ik op Android-apparaten altijd met de Facebook-app via Facebook inloggen bij het spel?

Vanaf update 6.9.6 moet de Facebook-app op Android-apparaten zijn geïnstalleerd om via Facebook bij het spel in te loggen. Dit is een wijziging die Facebook ons heeft opgelegd. Inloggen via een webformulier of pop-upvenster dat verschijnt nadat je op Inloggen hebt gedrukt, wordt niet meer ondersteund.

Open eerst de Facebook-app en log in bij Facebook. Open daarna pas het spel, ga naar Instellingen en tik op 'Facebook niet verbonden' om in te loggen.

Heb je de Facebook-app nog niet op je apparaat geïnstalleerd? Je vindt hem in Google Play Store. Kan je de app niet installeren? Kijk dan op de helppagina's van Facebook.

Awem Help Center

Waarom moet ik op Android-apparaten altijd met de Facebook-app via Facebook inloggen bij het spel?

Vanaf update 6.9.6 moet de Facebook-app op Android-apparaten zijn geïnstalleerd om via Facebook bij het spel in te loggen. Dit is een wijziging die Facebook ons heeft opgelegd. Inloggen via een webformulier of pop-upvenster dat verschijnt nadat je op Inloggen hebt gedrukt, wordt niet meer ondersteund.

Open eerst de Facebook-app en log in bij Facebook. Open daarna pas het spel, ga naar Instellingen en tik op 'Facebook niet verbonden' om in te loggen.

Heb je de Facebook-app nog niet op je apparaat geïnstalleerd? Je vindt hem in Google Play Store. Kan je de app niet installeren? Kijk dan op de helppagina's van Facebook.