Hoe maak ik een screenshot? (Windows)

1. Druk op Windows-toets + shift + s.
  2. Kies of je een afbeelding wilt maken van het hele scherm of een deel ervan.
  3. Klik op de afbeelding in de melding die linksonder in het scherm is verschenen.
  4. De schermafbeelding wordt geopend in het knipprogramma waar je hem kunt aanpassen.
  5. Klik op het schijfje rechtsboven om je schermafbeelding op te slaan.

Awem Help Center

Hoe maak ik een screenshot? (Windows)

1. Druk op Windows-toets + shift + s.
  2. Kies of je een afbeelding wilt maken van het hele scherm of een deel ervan.
  3. Klik op de afbeelding in de melding die linksonder in het scherm is verschenen.
  4. De schermafbeelding wordt geopend in het knipprogramma waar je hem kunt aanpassen.
  5. Klik op het schijfje rechtsboven om je schermafbeelding op te slaan.