Hoe maak ik een screenshot? (Mac)

Een schermafbeelding maken van je hele scherm:

1. Druk op Command (⌘) - Shift-3.
  2. Je vindt je schermafbeelding als .png-bestand op je desktop.

Een schermafbeelding maken van een deel van je scherm:

1. Druk op Command (⌘) - Shift-4. De aanwijzer verandert in een Crosshair-aanwijzer.
  2. Verplaats de Crosshair-aanwijzer naar het beginpunt van je schermafbeelding.
  3. Sleep om een stuk te selecteren.
  4. Zodra je klaar bent met je selectie, laat je de muis of trackpad los. Druk op **Escape (esc) voordat je loslaat als je de actie wilt stoppen.
  5. Je vindt je schermafbeelding als .png-bestand op je desktop.

Awem Help Center

Hoe maak ik een screenshot? (Mac)

Een schermafbeelding maken van je hele scherm:

1. Druk op Command (⌘) - Shift-3.
  2. Je vindt je schermafbeelding als .png-bestand op je desktop.

Een schermafbeelding maken van een deel van je scherm:

1. Druk op Command (⌘) - Shift-4. De aanwijzer verandert in een Crosshair-aanwijzer.
  2. Verplaats de Crosshair-aanwijzer naar het beginpunt van je schermafbeelding.
  3. Sleep om een stuk te selecteren.
  4. Zodra je klaar bent met je selectie, laat je de muis of trackpad los. Druk op **Escape (esc) voordat je loslaat als je de actie wilt stoppen.
  5. Je vindt je schermafbeelding als .png-bestand op je desktop.