Mijn spel bijwerken (Windows)

1. Selecteer de app Microsoft Store op je taakbalk.
  2. Als je die app niet op je taakbalk ziet, is hij waarschijnlijk losgekoppeld. Zo kun je hem dan vinden: Typ Microsoft Store in de zoekfunctie van je taakbalk en selecteer de app uit de lijst.
  3. Eenmaal in de app, klik je rechtsboven op het accountmenu (de drie puntjes). Hier kies je > Downloads en updates en vervolgens Updates downloaden.

Voor gebruikers van Windows 11: Nadat je Microsoft Store hebt geopend, klik je links in het venster op Bibliotheek > Updates downloaden. Zoek Cradle of Empires in de lijst en klik op Bijwerken.

Je kunt natuurlijk ook apps automatisch bijwerken:

1. Klik op Start en vervolgens op Microsoft Store.
  2. In de app, klik je rechtsboven op het accountmenu (de drie puntjes). Hier kies je Instellingen.
  3. Onder app-updates zet je Apps automatisch bijwerken op Aan.

Of werk het spel bij via de pagina in Microsoft Store:

1. Ga naar Microsoft Store.
  2. Zoek de pagina van Cradle of Empires op.
  3. Klik op de 3 stippen naast de knop Spelen.
  4. Klik in het vervolgkeuzemenu op Update.

Voor gebruikers van Windows 11: de knop Bijwerken staat op de pagina. Klik erop.

Als je het spel niet kunt bijwerken, probeer dan de volgende oplossingen. Probeer ze een voor een. Er zit er vast eentje tussen die werkt:

1. Zorg dat je voldoende vrije ruimte op je harde schijf hebt.
  2. Zorg dat je toegang hebt tot internet en dat het signaal stabiel is.
  3. Zorg dat de optie Tijd op je apparaat op Automatisch staat.
  • Klik op Start om het menu Start te openen.
  • Open vervolgens Instellingen > Tijd en taal.
  • Selecteer links Datum en tijd.
  • Zet de schuifregelaars aan de rechterkant op Aan om de tijd en tijdzone automatisch in te stellen.

4. Sluit het spel af en open het weer.

Awem Help Center

Mijn spel bijwerken (Windows)

1. Selecteer de app Microsoft Store op je taakbalk.
  2. Als je die app niet op je taakbalk ziet, is hij waarschijnlijk losgekoppeld. Zo kun je hem dan vinden: Typ Microsoft Store in de zoekfunctie van je taakbalk en selecteer de app uit de lijst.
  3. Eenmaal in de app, klik je rechtsboven op het accountmenu (de drie puntjes). Hier kies je > Downloads en updates en vervolgens Updates downloaden.

Voor gebruikers van Windows 11: Nadat je Microsoft Store hebt geopend, klik je links in het venster op Bibliotheek > Updates downloaden. Zoek Cradle of Empires in de lijst en klik op Bijwerken.

Je kunt natuurlijk ook apps automatisch bijwerken:

1. Klik op Start en vervolgens op Microsoft Store.
  2. In de app, klik je rechtsboven op het accountmenu (de drie puntjes). Hier kies je Instellingen.
  3. Onder app-updates zet je Apps automatisch bijwerken op Aan.

Of werk het spel bij via de pagina in Microsoft Store:

1. Ga naar Microsoft Store.
  2. Zoek de pagina van Cradle of Empires op.
  3. Klik op de 3 stippen naast de knop Spelen.
  4. Klik in het vervolgkeuzemenu op Update.

Voor gebruikers van Windows 11: de knop Bijwerken staat op de pagina. Klik erop.

Als je het spel niet kunt bijwerken, probeer dan de volgende oplossingen. Probeer ze een voor een. Er zit er vast eentje tussen die werkt:

1. Zorg dat je voldoende vrije ruimte op je harde schijf hebt.
  2. Zorg dat je toegang hebt tot internet en dat het signaal stabiel is.
  3. Zorg dat de optie Tijd op je apparaat op Automatisch staat.
  • Klik op Start om het menu Start te openen.
  • Open vervolgens Instellingen > Tijd en taal.
  • Selecteer links Datum en tijd.
  • Zet de schuifregelaars aan de rechterkant op Aan om de tijd en tijdzone automatisch in te stellen.

4. Sluit het spel af en open het weer.