Ik krijg meldingen dat er geen of een slechte internetverbinding is (Windows)

Het spel controleert je internetverbinding. Als die niet stabiel genoeg is voor synchronisatie of het netwerk reageert te traag, ontvang je meldingen hierover. Overigens kan je internetverbinding dan toch snel en goed zijn.

Voer de volgende stappen uit:

1 - Start je pc opnieuw op.

2 - Controleer of er bij andere apps geen problemen met de internetverbinding zijn.

3 - Controleer of je een stabiel internetsignaal hebt (zit je dicht bij je modem als je wifi gebruikt) en open het spel. Misschien moet je je modem/router opnieuw opstarten. Het kan zijn dat je netwerk eventjes overbelast is of niet goed werkt waardoor de verbinding niet stabiel is, ook al geven de lampjes aan van wel.

4 - Houd altijd voldoende ruimte vrij op je harde schijf.

Mocht dit probleem zich blijven voordoen en heb je geen problemen met andere apps waarvoor je internet nodig hebt, stuur dan een bericht naar support@awem.com. Je kunt ons ook vanuit het spel een bericht sturen, zoals hier beschreven staat.

Awem Help Center

Ik krijg meldingen dat er geen of een slechte internetverbinding is (Windows)

Het spel controleert je internetverbinding. Als die niet stabiel genoeg is voor synchronisatie of het netwerk reageert te traag, ontvang je meldingen hierover. Overigens kan je internetverbinding dan toch snel en goed zijn.

Voer de volgende stappen uit:

1 - Start je pc opnieuw op.

2 - Controleer of er bij andere apps geen problemen met de internetverbinding zijn.

3 - Controleer of je een stabiel internetsignaal hebt (zit je dicht bij je modem als je wifi gebruikt) en open het spel. Misschien moet je je modem/router opnieuw opstarten. Het kan zijn dat je netwerk eventjes overbelast is of niet goed werkt waardoor de verbinding niet stabiel is, ook al geven de lampjes aan van wel.

4 - Houd altijd voldoende ruimte vrij op je harde schijf.

Mocht dit probleem zich blijven voordoen en heb je geen problemen met andere apps waarvoor je internet nodig hebt, stuur dan een bericht naar support@awem.com. Je kunt ons ook vanuit het spel een bericht sturen, zoals hier beschreven staat.