Spel crasht/loopt vast/is traag (Mac)

BELANGRIJK: Installeer het spel NIET opnieuw, dan gaat je voortgang verloren.

Er zijn meerdere oorzaken voor deze problemen en onze ontwikkelaars doen hun uiterste best om via de updates het spel te verbeteren.

Ook al heb je ze al geprobeerd, voer de volgende stappen uit. Soms helpen ze om je apparaat en het spel beter te laten functioneren.

1 - Sluit het spel af en open het weer. Zo sluit je het spel af: druk in de stadsweergave op ESC op je toetsenbord en bevestig dat je het spel wilt verlaten.

2 - Start je computer opnieuw op.

3 - Sluit de apps die je niet nodig hebt zoals hier omschreven: https://support.apple.com/guide/mac-help/mchl834d18c2/mac

4 - Werk je MacOS en het stuurprogramma voor je video bij. Op  https://support.apple.com/HT201541 vind je hoe je kunt zien of er updates zijn. We raden je aan om je systeem altijd bij te werken.

5 - Zorg dat je toegang hebt tot internet en dat het signaal stabiel is. Misschien moet je je internetverbinding herstellen. Dat doe je als volgt:

• Als je wifi gebruikt, start dan je modem opnieuw op.
  • Start je apparaat opnieuw op.
  • Controleer of je een stabiele internetverbinding hebt.

6 - Schakel antivirus- en andere software tijdelijk uit en probeer het spel te openen.

7 - Zorg dat je de nieuwste versie van het spel gebruikt.

Open de App Store > Klik op Updates in de zijbalk > Klik op Update naast Cradle of Empires. Als je de nieuwste versie gebruikt, zie je aan het einde van de lijst 'onlangs bijgewerkt' staan met de optie Openen. Meer informatie vind je hier: https://support.apple.com/guide/app-store/fir9b01adda3/mac

Als dit niet heeft geholpen, geef ons dan een gedetailleerde omschrijving van het probleem en je opgeslagen voortgang. BELANGRIJK: Beschrijf nauwkeurig wat er gebeurde voordat het spel crashte:

• Crashte het spel toen je het spel opende?
  • Crashte het spel toen je een combo-3-level speelde?
  • Crashte het spel op een ander scherm? Geef een nauwkeurige beschrijving.

Opgeslagen spellen en Support-ID versturen.

Awem Help Center

Spel crasht/loopt vast/is traag (Mac)

BELANGRIJK: Installeer het spel NIET opnieuw, dan gaat je voortgang verloren.

Er zijn meerdere oorzaken voor deze problemen en onze ontwikkelaars doen hun uiterste best om via de updates het spel te verbeteren.

Ook al heb je ze al geprobeerd, voer de volgende stappen uit. Soms helpen ze om je apparaat en het spel beter te laten functioneren.

1 - Sluit het spel af en open het weer. Zo sluit je het spel af: druk in de stadsweergave op ESC op je toetsenbord en bevestig dat je het spel wilt verlaten.

2 - Start je computer opnieuw op.

3 - Sluit de apps die je niet nodig hebt zoals hier omschreven: https://support.apple.com/guide/mac-help/mchl834d18c2/mac

4 - Werk je MacOS en het stuurprogramma voor je video bij. Op  https://support.apple.com/HT201541 vind je hoe je kunt zien of er updates zijn. We raden je aan om je systeem altijd bij te werken.

5 - Zorg dat je toegang hebt tot internet en dat het signaal stabiel is. Misschien moet je je internetverbinding herstellen. Dat doe je als volgt:

• Als je wifi gebruikt, start dan je modem opnieuw op.
  • Start je apparaat opnieuw op.
  • Controleer of je een stabiele internetverbinding hebt.

6 - Schakel antivirus- en andere software tijdelijk uit en probeer het spel te openen.

7 - Zorg dat je de nieuwste versie van het spel gebruikt.

Open de App Store > Klik op Updates in de zijbalk > Klik op Update naast Cradle of Empires. Als je de nieuwste versie gebruikt, zie je aan het einde van de lijst 'onlangs bijgewerkt' staan met de optie Openen. Meer informatie vind je hier: https://support.apple.com/guide/app-store/fir9b01adda3/mac

Als dit niet heeft geholpen, geef ons dan een gedetailleerde omschrijving van het probleem en je opgeslagen voortgang. BELANGRIJK: Beschrijf nauwkeurig wat er gebeurde voordat het spel crashte: