Geluksuurtjes

Wil je de items snel verzamelen en meer ervaring verdienen? Dat kan! Speel het spel vaker en zorg dat je het event Geluksuurtjes niet mist.

Geluksuurtjes moet je binnen 24 uur activeren. Je mag wachten en ze activeren als je er tijd voor hebt. Die tijd is beperkt. Het Geluksuurtjes-pictogram geeft aan hoeveel tijd je hebt.

Het Geluksuurtjes-pictogram zit rechts op je scherm. Tik erop en tik daarna op de knop Activeren. De komende 2 uur, wordt al je verdiende ervaring met 30% verhoogt, net als de kans dat je missie-items vindt.

Awem Help Center

Geluksuurtjes

Wil je de items snel verzamelen en meer ervaring verdienen? Dat kan! Speel het spel vaker en zorg dat je het event Geluksuurtjes niet mist.

Geluksuurtjes moet je binnen 24 uur activeren. Je mag wachten en ze activeren als je er tijd voor hebt. Die tijd is beperkt. Het Geluksuurtjes-pictogram geeft aan hoeveel tijd je hebt.

Het Geluksuurtjes-pictogram zit rechts op je scherm. Tik erop en tik daarna op de knop Activeren. De komende 2 uur, wordt al je verdiende ervaring met 30% verhoogt, net als de kans dat je missie-items vindt.