iCloud-opslag is vol. Wat moet ik doen?

Er kan geen iCloud-synchronisatie plaatsvinden als je iCloud-opslag vol is. Voor een iCloud-synchronisatie heb je minstens 5MB iCloud-opslag nodig.

Je iCloud-opslag controleren:

• Als je iOS 10.3 of hoger gebruikt, ga dan naar Instellingen> tik op de Apple-ID > iCloud. Tik op iCloud-opslag of Opslagbeheer.
  • Als je iOS 10.2 of lager gebruikt, ga dan naar InstellingeniCloud > Opslag.

Je kunt opslagruimte in iCloud vrijmaken door ongebruikte bestanden te verwijderen.

1. Back-upsvoor ongebruikte apps uitschakelen of oude back-ups van iCloud Meer informatie hierover vind je hier.
  2. Je iCloud-foto's Meer informatie hierover vind je hier.
  3. Opgeslagen bestanden in iCloud Drive beheren en verwijderen. Meer informatie hierover vind je hier.
  4. Berichten verwijderen en Mail Meer informatie hierover vind je hier.
  5. Teksten en bijlagen verwijderen in Berichten. Meer informatie hierover vind je hier.
  6. Gesproken memo's Meer informatie hierover vind je hier.

Zodra je voldoende ruimte hebt vrijgemaakt, moet je in de spelinstellingen de iCloud-synchronisatie inschakelen zodat je voortgang weer op iCloud wordt opgeslagen.

Awem Help Center

iCloud-opslag is vol. Wat moet ik doen?

Er kan geen iCloud-synchronisatie plaatsvinden als je iCloud-opslag vol is. Voor een iCloud-synchronisatie heb je minstens 5MB iCloud-opslag nodig.

Je iCloud-opslag controleren:

• Als je iOS 10.3 of hoger gebruikt, ga dan naar Instellingen> tik op de Apple-ID > iCloud. Tik op iCloud-opslag of Opslagbeheer.
  • Als je iOS 10.2 of lager gebruikt, ga dan naar InstellingeniCloud > Opslag.

Je kunt opslagruimte in iCloud vrijmaken door ongebruikte bestanden te verwijderen.

1. Back-upsvoor ongebruikte apps uitschakelen of oude back-ups van iCloud Meer informatie hierover vind je hier.
  2. Je iCloud-foto's Meer informatie hierover vind je hier.
  3. Opgeslagen bestanden in iCloud Drive beheren en verwijderen. Meer informatie hierover vind je hier.
  4. Berichten verwijderen en Mail Meer informatie hierover vind je hier.
  5. Teksten en bijlagen verwijderen in Berichten. Meer informatie hierover vind je hier.
  6. Gesproken memo's Meer informatie hierover vind je hier.

Zodra je voldoende ruimte hebt vrijgemaakt, moet je in de spelinstellingen de iCloud-synchronisatie inschakelen zodat je voortgang weer op iCloud wordt opgeslagen.