Jewelers's Dream

Voltooi de levels met Blue Sapphires om de sieraden af te maken. Wissel de Blue Sapphires in voor de zeldzame oplader en andere waardevolle prijzen. Je hebt een beperkte tijd om het juiste aantal Blue Sapphires te verzamelen.

Het niveau waar je Blue Sapphires kunt vinden is gemarkeerd. Blauwe saffieren vallen van de eerste keer.

Je kunt vanaf XP-level 20 meedoen met dit event. Als je boven level 20 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Jewelers's Dream

Voltooi de levels met Blue Sapphires om de sieraden af te maken. Wissel de Blue Sapphires in voor de zeldzame oplader en andere waardevolle prijzen. Je hebt een beperkte tijd om het juiste aantal Blue Sapphires te verzamelen.

Het niveau waar je Blue Sapphires kunt vinden is gemarkeerd. Blauwe saffieren vallen van de eerste keer.

Je kunt vanaf XP-level 20 meedoen met dit event. Als je boven level 20 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.