Droom van de Juwelier

Voltooi de levels met de blauwe saffieren om het sieraad te maken. Ruil de blauwe saffieren in tegen een zeldzame lader en andere waardevolle prijzen. Je moet de blauwe saffieren binnen een bepaalde tijd verzamelen.

Bij elk level waar je blauwe saffieren kunt verdienen, staat er eentje afgebeeld. Blauwe saffieren verdien je bij je eerste poging.

Je kunt vanaf XP-level 20 meedoen met dit event. Als je boven level 20 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Droom van de Juwelier

Voltooi de levels met de blauwe saffieren om het sieraad te maken. Ruil de blauwe saffieren in tegen een zeldzame lader en andere waardevolle prijzen. Je moet de blauwe saffieren binnen een bepaalde tijd verzamelen.

Bij elk level waar je blauwe saffieren kunt verdienen, staat er eentje afgebeeld. Blauwe saffieren verdien je bij je eerste poging.

Je kunt vanaf XP-level 20 meedoen met dit event. Als je boven level 20 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.