Hoe kan ik het spel updaten? (Amazon)

1. Tik op de tab Apps bovenaan het scherm.
  2. Tik op Store rechtsboven en daarna op het Menu-icoontje onderaan het scherm. Het Menu-icoontje bestaat uit drie horizontale lijnen in een box.
  3. Tik op App Updates onderaan het scherm. Er wordt een lijst weergegeven met alle apps die moeten worden bijgewerkt.
  4. Tik op Update rechts van Cradle of Empires. Het kost je Kindle een paar tellen om alle door jou geselecteerde apps bij te werken.

OPMERKING: Lees de updatebeschrijvingen voor elke app voordat je de update uitvoert.

Als je het spel niet kunt updaten, probeer dan deze mogelijke oplossingen. Je kunt ze één voor één proberen - elk van hen kan helpen:

1. Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:
  • Ga naar Instellingen op je Kindle > Apparaatopties > Opslag

Cradle of Empires vereist ongeveer 1 GB vrije ruimte om te worden bijgewerkt.

1. Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de router als je wifi gebruikt).
  2. Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld.
  • Instellingen > Apparaatopties > Datum & tijd > Automatische tijdzone (Schakel deze optie in en start je apparaat opnieuw op)
  1. Schakel je internetverbinding uit en weer in. Start je apparaat opnieuw op.
  2. Verwijder de cache van je apps.
  1. Forceer de game om te stoppen:
  • Ga naar Instellingen op je Kindle en open Apps & Games (of Applicaties)
  • Kies Beheer alle applicaties (of Geïnstalleerde applicaties) en tik op Actieve apps
  • Zoek Cradle of Empires in de lijst
  • Tik op Geforceerd stoppen

Awem Help Center

Hoe kan ik het spel updaten? (Amazon)

1. Tik op de tab Apps bovenaan het scherm.
  2. Tik op Store rechtsboven en daarna op het Menu-icoontje onderaan het scherm. Het Menu-icoontje bestaat uit drie horizontale lijnen in een box.
  3. Tik op App Updates onderaan het scherm. Er wordt een lijst weergegeven met alle apps die moeten worden bijgewerkt.
  4. Tik op Update rechts van Cradle of Empires. Het kost je Kindle een paar tellen om alle door jou geselecteerde apps bij te werken.

OPMERKING: Lees de updatebeschrijvingen voor elke app voordat je de update uitvoert.

Als je het spel niet kunt updaten, probeer dan deze mogelijke oplossingen. Je kunt ze één voor één proberen - elk van hen kan helpen:

1. Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:
  • Ga naar Instellingen op je Kindle > Apparaatopties > Opslag

Cradle of Empires vereist ongeveer 1 GB vrije ruimte om te worden bijgewerkt.

1. Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de router als je wifi gebruikt).
  2. Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld.
  • Instellingen > Apparaatopties > Datum & tijd > Automatische tijdzone (Schakel deze optie in en start je apparaat opnieuw op)
  1. Schakel je internetverbinding uit en weer in. Start je apparaat opnieuw op.
  2. Verwijder de cache van je apps.
  1. Forceer de game om te stoppen:
  • Ga naar Instellingen op je Kindle en open Apps & Games (of Applicaties)
  • Kies Beheer alle applicaties (of Geïnstalleerde applicaties) en tik op Actieve apps
  • Zoek Cradle of Empires in de lijst
  • Tik op Geforceerd stoppen