Hoe kan ik het spel updaten? (Android)

1. Open de Google Play Store-app op je apparaat.
  2. Open Mijn apps. Selecteer Cradle of Empires en tik op Updaten.
  • Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label 'Updaten'

OPMERKING: Lees de updatebeschrijvingen voor elke app voordat je de update uitvoert.

1. Wacht tot de update is gedownload.

Tip: In sommige gevallen moet je je apparaat opnieuw opstarten om de app bij te werken.

Als je het spel niet kunt updaten, probeer dan deze mogelijke oplossingen. Je kunt ze één voor één proberen - elk van hen kan helpen:

1. Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:
  • Open de Instellingen-app van je apparaat
  • Scroll naar beneden en tik op Opslag & USB
  • Je ziet een overzicht van de manier waarop je opslagruimte wordt gebruikt

Cradle of Empires vereist ongeveer 1 GB vrije ruimte om te worden bijgewerkt.

1. Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de router als je wifi gebruikt).
  2. Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld.
  • Instellingen > Datum & tijd > Automatisch (Schakel deze optie in en start je apparaat opnieuw op)
  1. Schakel je internetverbinding uit en weer in. Start je apparaat opnieuw op.
  2. Verwijder de cache van je apps:
  1. Forceer de game om te stoppen:
  • Open de Instellingen-app van je apparaat
  • Tik op Apps
  • Selecteer Cradle of Empires in de lijst
  • Tik op Geforceerd stoppen

Awem Help Center

Hoe kan ik het spel updaten? (Android)

1. Open de Google Play Store-app op je apparaat.
  2. Open Mijn apps. Selecteer Cradle of Empires en tik op Updaten.
  • Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label 'Updaten'

OPMERKING: Lees de updatebeschrijvingen voor elke app voordat je de update uitvoert.

1. Wacht tot de update is gedownload.

Tip: In sommige gevallen moet je je apparaat opnieuw opstarten om de app bij te werken.

Als je het spel niet kunt updaten, probeer dan deze mogelijke oplossingen. Je kunt ze één voor één proberen - elk van hen kan helpen:

1. Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:
  • Open de Instellingen-app van je apparaat
  • Scroll naar beneden en tik op Opslag & USB
  • Je ziet een overzicht van de manier waarop je opslagruimte wordt gebruikt

Cradle of Empires vereist ongeveer 1 GB vrije ruimte om te worden bijgewerkt.

1. Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de router als je wifi gebruikt).
  2. Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld.
  • Instellingen > Datum & tijd > Automatisch (Schakel deze optie in en start je apparaat opnieuw op)
  1. Schakel je internetverbinding uit en weer in. Start je apparaat opnieuw op.
  2. Verwijder de cache van je apps:
  1. Forceer de game om te stoppen:
  • Open de Instellingen-app van je apparaat
  • Tik op Apps
  • Selecteer Cradle of Empires in de lijst
  • Tik op Geforceerd stoppen