Hoe kan ik het spel updaten? (iOS)

Als er updates voor je apps beschikbaar zijn, wordt er een badge naast de App Store weergegeven.

1. Open de App Store-app op je apparaat en ga naar de tab Updates.
  2. Zoek Cradle of Empires in de lijst met apps en tik op de knop Updaten ernaast of geef toestemming om alle apps te updaten (er kunnen meerdere updates beschikbaar zijn voor andere apps).

OPMERKING: Lees de updatebeschrijvingen voor elke app voordat je de update uitvoert.

1. Wacht tot de update is gedownload.

Als je het spel niet kunt updaten, probeer dan deze mogelijke oplossingen. Je kunt ze één voor één proberen - elk van hen kan helpen:

1. Controleer hoeveel beschikbare ruimte je hebt op je apparaat:
  • Instellingen > Algemeen > Over > Beschikbaar

Cradle of Empires vereist ongeveer 1 GB vrije ruimte om te worden bijgewerkt.

1. Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de router als je wifi gebruikt).
  2. Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld.
  • Instellingen > Algemeen > Datum & tijd > Automatisch ((Schakel deze optie in en start je apparaat opnieuw op)
  1. Schakel je internetverbinding uit en weer in. Start je apparaat opnieuw op.
  2. Probeer het spel te updaten vanaf de website in plaats van uit de Updates-lijst in de App Store-app.
  1. Controleer of je nog andere apps hebt die worden bijgewerkt of nog in afwachting zijn van updates. Soms zijn er apps met wachtende updates en dit kan het updateproces op je apparaat verstoren.
  2. Reset je netwerkinstellingen.
  • Instellingen > Algemeen > Resetten > Reset netwerkinstellingen

Hiermee worden ook de wifi-netwerken en wachtwoorden, mobiele instellingen en VPN- en APN- instellingen die je voorheen gebruikte gereset.

Awem Help Center

Hoe kan ik het spel updaten? (iOS)

Als er updates voor je apps beschikbaar zijn, wordt er een badge naast de App Store weergegeven.

1. Open de App Store-app op je apparaat en ga naar de tab Updates.
  2. Zoek Cradle of Empires in de lijst met apps en tik op de knop Updaten ernaast of geef toestemming om alle apps te updaten (er kunnen meerdere updates beschikbaar zijn voor andere apps).

OPMERKING: Lees de updatebeschrijvingen voor elke app voordat je de update uitvoert.

1. Wacht tot de update is gedownload.

Als je het spel niet kunt updaten, probeer dan deze mogelijke oplossingen. Je kunt ze één voor één proberen - elk van hen kan helpen:

1. Controleer hoeveel beschikbare ruimte je hebt op je apparaat:
  • Instellingen > Algemeen > Over > Beschikbaar

Cradle of Empires vereist ongeveer 1 GB vrije ruimte om te worden bijgewerkt.

1. Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de router als je wifi gebruikt).
  2. Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld.
  • Instellingen > Algemeen > Datum & tijd > Automatisch ((Schakel deze optie in en start je apparaat opnieuw op)
  1. Schakel je internetverbinding uit en weer in. Start je apparaat opnieuw op.
  2. Probeer het spel te updaten vanaf de website in plaats van uit de Updates-lijst in de App Store-app.
  1. Controleer of je nog andere apps hebt die worden bijgewerkt of nog in afwachting zijn van updates. Soms zijn er apps met wachtende updates en dit kan het updateproces op je apparaat verstoren.
  2. Reset je netwerkinstellingen.
  • Instellingen > Algemeen > Resetten > Reset netwerkinstellingen

Hiermee worden ook de wifi-netwerken en wachtwoorden, mobiele instellingen en VPN- en APN- instellingen die je voorheen gebruikte gereset.