Ik kan niet via Facebook spelen.

Hieronder vind je een aantal mogelijke oplossingen voor dit probleem.

1 - Sluit het spel af via de optie multitasken.

2 - Ga naar facebook.com of open de Facebook-app op je apparaat.

3 - Ga naar Instellingen en kies het tabblad Apps en websites.

4 - Als je een app toegang tot je Facebook-account hebt gegeven, vervalt die toestemming na 90 dagen. De app heeft dan geen toegang meer en werkt dan ook niet meer zoals bedoeld.

Je kunt op je account zien welke apps actief, verlopen of verwijderd zijn.

Als je de status verlopen ziet, heeft de app geen toegang meer tot je gegevens en worden je vriendenlijst en spelvoortgang niet meer gesynchroniseerd.

Klik op Toegang vernieuwen om de app weer toestemming te geven. Dit moet je om de 90 dagen herhalen.

5 - Pas de instelling Apps, websites en games aan. Schakel deze uit en vervolgens weer in.

6 - Open het spel en probeer via Facebook in te loggen. Het kan zijn dat je meerdere pogingen nodig hebt. Herhaal deze stappen indien nodig.

Awem Help Center

Ik kan niet via Facebook spelen.

Hieronder vind je een aantal mogelijke oplossingen voor dit probleem.

1 - Sluit het spel af via de optie multitasken.

2 - Ga naar facebook.com of open de Facebook-app op je apparaat.

3 - Ga naar Instellingen en kies het tabblad Apps en websites.

4 - Als je een app toegang tot je Facebook-account hebt gegeven, vervalt die toestemming na 90 dagen. De app heeft dan geen toegang meer en werkt dan ook niet meer zoals bedoeld.

Je kunt op je account zien welke apps actief, verlopen of verwijderd zijn.

Als je de status verlopen ziet, heeft de app geen toegang meer tot je gegevens en worden je vriendenlijst en spelvoortgang niet meer gesynchroniseerd.

Klik op Toegang vernieuwen om de app weer toestemming te geven. Dit moet je om de 90 dagen herhalen.

5 - Pas de instelling Apps, websites en games aan. Schakel deze uit en vervolgens weer in.

6 - Open het spel en probeer via Facebook in te loggen. Het kan zijn dat je meerdere pogingen nodig hebt. Herhaal deze stappen indien nodig.