Game crasht/bevriest/traag (Amazon)

Het kan soms gebeuren dat het spel zelf sluit of traag is. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn.

Lees onderstaande probleemoplossingen die je kunnen helpen. Controleer na iedere oplossing of het probleem met de game is verholpen.

1. - Start je apparaat opnieuw op:

Druk ongeveer 30 seconden op de aan/uit-knop van het apparaat, totdat het apparaat opnieuw start. Het herstarten van je apparaat geeft het een nieuwe start. Soms is dat het enige wat nodig is om het probleem te verhelpen.

2 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:

• Open de Instellingen-app van je apparaat.
  • Scroll naar beneden en raak Opslag & USB aan.
  • Je ziet een overzicht van de manier waarop je opslagruimte wordt gebruikt.

3 - Forceer de game om te stoppen:

• Open de Instellingen-app van je apparaat.
  • Tik op Apps.
  • Selecteer Puzzle Heart uit de lijst.
  • Tik op Geforceerd stoppen.

4 - Verwijder de cache van je apps.

Gebruik deze app om cache van je apparaat te verwijderen: https://www.amazon.com/gp/product/B009C7ZQM4/

Heeft het niet geholpen, stuur ons dan de uitgebreide beschrijving van het probleem. We zullen het probleem onderzoeken en proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Awem Help Center

Game crasht/bevriest/traag (Amazon)

Het kan soms gebeuren dat het spel zelf sluit of traag is. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn.

Lees onderstaande probleemoplossingen die je kunnen helpen. Controleer na iedere oplossing of het probleem met de game is verholpen.

1. - Start je apparaat opnieuw op:

Druk ongeveer 30 seconden op de aan/uit-knop van het apparaat, totdat het apparaat opnieuw start. Het herstarten van je apparaat geeft het een nieuwe start. Soms is dat het enige wat nodig is om het probleem te verhelpen.

2 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:

• Open de Instellingen-app van je apparaat.
  • Scroll naar beneden en raak Opslag & USB aan.
  • Je ziet een overzicht van de manier waarop je opslagruimte wordt gebruikt.

3 - Forceer de game om te stoppen:

• Open de Instellingen-app van je apparaat.
  • Tik op Apps.
  • Selecteer Puzzle Heart uit de lijst.
  • Tik op Geforceerd stoppen.

4 - Verwijder de cache van je apps.

Gebruik deze app om cache van je apparaat te verwijderen: https://www.amazon.com/gp/product/B009C7ZQM4/

Heeft het niet geholpen, stuur ons dan de uitgebreide beschrijving van het probleem. We zullen het probleem onderzoeken en proberen je zo snel mogelijk te helpen.