Hoe maak ik een screenshot?

Voor iOS-apparaten:

1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de homeknop.
  2. Hou ze een paar seconden ingedrukt en laat dan los.
  3. Open je Foto's, waar schermafbeeldingen automatisch in een map worden opgeslagen.

Voor Android- en Amazon Kindle-apparaten:

1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de Volume/lager-knop.
  2. Hou ze een paar seconden ingedrukt en laat dan los.
  3. Open je Fotogalerij, waar schermafbeeldingen automatisch worden opgeslagen.

Awem Help Center

Hoe maak ik een screenshot?

Voor iOS-apparaten:

1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de homeknop.
  2. Hou ze een paar seconden ingedrukt en laat dan los.
  3. Open je Foto's, waar schermafbeeldingen automatisch in een map worden opgeslagen.

Voor Android- en Amazon Kindle-apparaten:

1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de Volume/lager-knop.
  2. Hou ze een paar seconden ingedrukt en laat dan los.
  3. Open je Fotogalerij, waar schermafbeeldingen automatisch worden opgeslagen.