Hoe sla ik mijn spel op via iCloud?

BELANGRIJK: Als je iCloud-synchronisatie uitschakelt en synchronisatie via Facebook niet hebt ingeschakeld, verlies je al je voortgang.

OPMERKING: Zorg ervoor dat iCloud is ingesteld op je apparaat. Lees dit artikel voor hulp: https://support.apple.com/HT204053

Je moet de internetverbinding en iCloud-synchronisatie inschakelen in de spelinstellingen om je spelvoortgang op te slaan via iCloud. Je spelvoortgang wordt aan je iCloud gelinkt.

Hoe kan ik mijn spelvoortgang overzetten?

Zo kun je je spelvoortgang overzetten:

1. Zet iCloud aan in de instellingen van je apparaat. Zorg dat je dezelfde Apple ID gebruikt.
  2. Download de game in de store en installeer hem op het nieuwe apparaat.
  3. Open de game op het nieuwe apparaat, speel en bereik XP-level 5.
  4. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  5. Schakel iCloud-synchronisatie in in de spelinstellingen.

OPMERKING: De gedownloade spelvoortgang vervangt je huidige voortgang volledig.

Er zijn een aantal voorwaarden:

• Je moet op beide apparaten de nieuwste spelversie hebben geïnstalleerd.
  • Beide apparaten moeten aan de minimale systeemvereisten voldoen.

Ik heb verbinding gemaakt met iCloud, maar kan mijn spel niet herstellen (iOS)

Je spelvoortgang is aan je iCloud gelinkt. Je moet de internetverbinding en iCloud-synchronisatie inschakelen in de spelinstellingen om je spelvoortgang te herstellen.

Als het niet lukt om je game te herstellen, kun je de volgende stappen proberen:

1 – Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de modem als je wifi gebruikt).

2 - Controleer of iCloud op je apparaat staat. Lees dit artikel voor hulp: https://support.apple.com/HT204053

3 - Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld:

- Instellingen > Algemeen > Datum & tijd > Automatisch (inschakelen)

4 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat.

5 – Swipe de game weg zoals hier staat beschreven: https://support.apple.com/HT201330, open hem opnieuw en kijk of het heeft geholpen.

Waarom is de optie iCloud-synchronisatie grijs? Ik kan het niet inschakelen.

Daar kunnen meerdere redenen voor zijn:

1. iCloud staat uitgeschakeld op je apparaat. Zorg ervoor dat iCloud is ingesteld op je apparaat. Lees dit artikel voor hulp: https://support.apple.com/HT204053
  2. Je hebt de Cradle of Empires-applicatie uitgeschakeld in de iCloud-instellingen. Zorg dat dit staat ingeschakeld om de iCloud-synchronisatie te kunnen gebruiken.

BELANGRIJK: Als je iCloud-synchronisatie uitschakelt en synchronisatie via Facebook niet hebt ingeschakeld, verlies je al je voortgang.

Awem Help Center

Hoe sla ik mijn spel op via iCloud?

BELANGRIJK: Als je iCloud-synchronisatie uitschakelt en synchronisatie via Facebook niet hebt ingeschakeld, verlies je al je voortgang.

OPMERKING: Zorg ervoor dat iCloud is ingesteld op je apparaat. Lees dit artikel voor hulp: https://support.apple.com/HT204053

Je moet de internetverbinding en iCloud-synchronisatie inschakelen in de spelinstellingen om je spelvoortgang op te slaan via iCloud. Je spelvoortgang wordt aan je iCloud gelinkt.

Hoe kan ik mijn spelvoortgang overzetten?

Zo kun je je spelvoortgang overzetten:

1. Zet iCloud aan in de instellingen van je apparaat. Zorg dat je dezelfde Apple ID gebruikt.
  2. Download de game in de store en installeer hem op het nieuwe apparaat.
  3. Open de game op het nieuwe apparaat, speel en bereik XP-level 5.
  4. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  5. Schakel iCloud-synchronisatie in in de spelinstellingen.

OPMERKING: De gedownloade spelvoortgang vervangt je huidige voortgang volledig.

Er zijn een aantal voorwaarden:

• Je moet op beide apparaten de nieuwste spelversie hebben geïnstalleerd.
  • Beide apparaten moeten aan de minimale systeemvereisten voldoen.

Ik heb verbinding gemaakt met iCloud, maar kan mijn spel niet herstellen (iOS)

Je spelvoortgang is aan je iCloud gelinkt. Je moet de internetverbinding en iCloud-synchronisatie inschakelen in de spelinstellingen om je spelvoortgang te herstellen.

Als het niet lukt om je game te herstellen, kun je de volgende stappen proberen:

1 – Zorg dat je internetverbinding is ingeschakeld en dat je een stabiel signaal ontvangt (je bevindt je bijvoorbeeld niet te ver van de modem als je wifi gebruikt).

2 - Controleer of iCloud op je apparaat staat. Lees dit artikel voor hulp: https://support.apple.com/HT204053

3 - Zorg ervoor dat de tijd op je apparaat automatisch wordt ingesteld:

- Instellingen > Algemeen > Datum & tijd > Automatisch (inschakelen)

4 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat.

5 – Swipe de game weg zoals hier staat beschreven: https://support.apple.com/HT201330, open hem opnieuw en kijk of het heeft geholpen.

Waarom is de optie iCloud-synchronisatie grijs? Ik kan het niet inschakelen.

Daar kunnen meerdere redenen voor zijn:

1. iCloud staat uitgeschakeld op je apparaat. Zorg ervoor dat iCloud is ingesteld op je apparaat. Lees dit artikel voor hulp: https://support.apple.com/HT204053
  2. Je hebt de Cradle of Empires-applicatie uitgeschakeld in de iCloud-instellingen. Zorg dat dit staat ingeschakeld om de iCloud-synchronisatie te kunnen gebruiken.

BELANGRIJK: Als je iCloud-synchronisatie uitschakelt en synchronisatie via Facebook niet hebt ingeschakeld, verlies je al je voortgang.