Ik heb kristallen gekocht maar ze nog niet gekregen.

• Controleer je internetverbinding - deze moet stabiel zijn om nieuw gekochte items aan het spel toe te voegen.
  • Start je apparaat opnieuw op en controleer of de aankoop dan is bijgeschreven.

Het gebeurt soms dat kristallen niet onmiddellijk na de aankoop worden geleverd. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn.

Neem contact met ons op vanuit het spel en stuur ons de screenshot van het aankoopbewijs, we kunnen dan controleren wat er is gebeurd en de ontbrekende kristallen alsnog zo snel mogelijk op je spelaccount boeken.

Zo vind je het aankoopbewijs op iOS-apparaten:

• Het aankoopbewijs wordt kort nadat de aankoop is voltooid per e-mail verzonden naar het account dat werd gebruikt om de aankoop te doen.
  • Wat je in de iTunes Store en App Store hebt gekocht, kun je ook op je computer zien.
    Hier zie je de instructie: https://support.apple.com/HT204088
  • Als je je aankoopgeschiedenis niet op je computer kunt bekijken, kun je de aankopen van de afgelopen 90 dagen bekijken op reportaproblem.apple.com.

Om een screenshot te maken, druk je snel op zowel de Slaap/Wake-knop als de Home-knop en laat deze dan weer los.

Zo vind je het aankoopbewijs op Android-apparaten:

• Je kunt een screenshot van het aankoopbewijs maken of de informatie uit de e-mail die naar je werd verzonden na het doen van de aankoop kopiëren en plakken.
  • Open de Google Play Store-app / Ga naar Menu / Selecteer Account en tik op de Aankoopgeschiedenis. Zoek de aankoop en maak een screenshot.

Om een screenshot te maken, hou je de aan/uit-knop en de volume/zachter-knop samen ingedrukt.

Zo vind je het aankoopbewijs op Amazon-apparaten:

• Je kunt een screenshot van het aankoopbewijs maken of de informatie uit de e-mail die naar je werd verzonden na het doen van de aankoop kopiëren en plakken.
  • Ga naar je Amazon-account, klik op 'Uw aankopen' bovenaan en krijg een lijst van al je aankopen. Zoek de aankoop en maak een screenshot.

Om een screenshot te maken, hou je zowel de aan/uit-knop als de volume/zachter-knop ongeveer 3 seconden ingedrukt. Je hoort de camera-sluiter klikken. De screenshot is opgeslagen bij je Foto's/afbeeldingen.

Awem Help Center

Ik heb kristallen gekocht maar ze nog niet gekregen.

• Controleer je internetverbinding - deze moet stabiel zijn om nieuw gekochte items aan het spel toe te voegen.
  • Start je apparaat opnieuw op en controleer of de aankoop dan is bijgeschreven.

Het gebeurt soms dat kristallen niet onmiddellijk na de aankoop worden geleverd. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn.

Neem contact met ons op vanuit het spel en stuur ons de screenshot van het aankoopbewijs, we kunnen dan controleren wat er is gebeurd en de ontbrekende kristallen alsnog zo snel mogelijk op je spelaccount boeken.

Zo vind je het aankoopbewijs op iOS-apparaten:

• Het aankoopbewijs wordt kort nadat de aankoop is voltooid per e-mail verzonden naar het account dat werd gebruikt om de aankoop te doen.
  • Wat je in de iTunes Store en App Store hebt gekocht, kun je ook op je computer zien.
    Hier zie je de instructie: https://support.apple.com/HT204088
  • Als je je aankoopgeschiedenis niet op je computer kunt bekijken, kun je de aankopen van de afgelopen 90 dagen bekijken op reportaproblem.apple.com.

Om een screenshot te maken, druk je snel op zowel de Slaap/Wake-knop als de Home-knop en laat deze dan weer los.

Zo vind je het aankoopbewijs op Android-apparaten:

• Je kunt een screenshot van het aankoopbewijs maken of de informatie uit de e-mail die naar je werd verzonden na het doen van de aankoop kopiëren en plakken.
  • Open de Google Play Store-app / Ga naar Menu / Selecteer Account en tik op de Aankoopgeschiedenis. Zoek de aankoop en maak een screenshot.

Om een screenshot te maken, hou je de aan/uit-knop en de volume/zachter-knop samen ingedrukt.

Zo vind je het aankoopbewijs op Amazon-apparaten:

• Je kunt een screenshot van het aankoopbewijs maken of de informatie uit de e-mail die naar je werd verzonden na het doen van de aankoop kopiëren en plakken.
  • Ga naar je Amazon-account, klik op 'Uw aankopen' bovenaan en krijg een lijst van al je aankopen. Zoek de aankoop en maak een screenshot.

Om een screenshot te maken, hou je zowel de aan/uit-knop als de volume/zachter-knop ongeveer 3 seconden ingedrukt. Je hoort de camera-sluiter klikken. De screenshot is opgeslagen bij je Foto's/afbeeldingen.