Hoe kun je meldingen uitzetten?

Je kunt game-meldingen uitzetten via de instellingen van je apparaat.

Voor iOS-apparaten:

1. Ga naar Instellingen > Berichtgeving.
  2. Zoek Cradle of Empires in de applicatielijst en selecteer dit.
  3. Ga naar Sta berichtgeving toe (rechterkant van het scherm) en zet dit uit.
  4. Geluiden, Meldingen en Badges kunnen allemaal individueel worden in/uitgeschakeld.

Voor Android-apparaten:

1. Ga naar Instellingen en kies Apps.
  2. Scroll door de lijst met apps en zoek de app.
  3. Kijk naar het selectievakje Toon meldingen en zorg dat er geen vinkje staat.

Voor Amazon Kindle-apparaten:

1. Ga naar Instellingen
  2. Tik op Geluid & Meldingen
  3. Kies App Notifications (Appmeldingen) en selecteer vervolgens een app uit de lijst zodat de app kan worden weergegeven in de notificatiebalk of een geluid kan laten horen wanneer een notificatie voor die app binnenkomt.

Awem Help Center

Hoe kun je meldingen uitzetten?

Je kunt game-meldingen uitzetten via de instellingen van je apparaat.

Voor iOS-apparaten:

1. Ga naar Instellingen > Berichtgeving.
  2. Zoek Cradle of Empires in de applicatielijst en selecteer dit.
  3. Ga naar Sta berichtgeving toe (rechterkant van het scherm) en zet dit uit.
  4. Geluiden, Meldingen en Badges kunnen allemaal individueel worden in/uitgeschakeld.

Voor Android-apparaten:

1. Ga naar Instellingen en kies Apps.
  2. Scroll door de lijst met apps en zoek de app.
  3. Kijk naar het selectievakje Toon meldingen en zorg dat er geen vinkje staat.

Voor Amazon Kindle-apparaten:

1. Ga naar Instellingen
  2. Tik op Geluid & Meldingen
  3. Kies App Notifications (Appmeldingen) en selecteer vervolgens een app uit de lijst zodat de app kan worden weergegeven in de notificatiebalk of een geluid kan laten horen wanneer een notificatie voor die app binnenkomt.