Hoe kun je meldingen uitzetten?

Je kunt game-meldingen uitzetten via de instellingen van je apparaat.

Voor iOS-apparaten:

1. Ga naar Instellingen > Berichtgeving.
  2. Zoek Cradle of Empires in de applicatielijst en selecteer dit.
  3. Ga naar Sta berichtgeving toe (rechterkant van het scherm) en zet dit uit.
  4. Geluiden, Meldingen en Badges kunnen allemaal individueel worden in/uitgeschakeld.

Voor Android-apparaten:

1. Ga naar Instellingen en kies Apps.
  2. Scroll door de lijst met apps en zoek de app.
  3. Kijk naar het selectievakje Toon meldingen en zorg dat er geen vinkje staat.

Voor Amazon Kindle-apparaten:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Geluid & Meldingen.
  3. Kies App Notifications (Appmeldingen) en selecteer vervolgens een app uit de lijst zodat de app kan worden weergegeven in de notificatiebalk of een geluid kan laten horen wanneer een notificatie voor die app binnenkomt.

Voor Windows-pc's:

1. Klik op Start en vervolgens op Instellingen.
  2. Gaan naar Systeem > Meldingen en acties.
  3. Blader naar beneden voor een lijst met apps en zoek naar Cradle of Empires.
  4. Klik op de naam van de app en open Instellingen. Verplaats de schuifregelaar naar Uit om meldingen uit te zetten.

Voor MacOS-apparaten:

1. Kies op je Mac Apple-menu > open Systeemvoorkeuren en ga naar Meldingen.
  2. Selecteer links Cradle of Empires onder Voorkeuren voor meldingen en zet de optie Meldingen toestaan voor de app uit.

Awem Help Center

Hoe kun je meldingen uitzetten?

Je kunt game-meldingen uitzetten via de instellingen van je apparaat.

Voor iOS-apparaten:

1. Ga naar Instellingen > Berichtgeving.
  2. Zoek Cradle of Empires in de applicatielijst en selecteer dit.
  3. Ga naar Sta berichtgeving toe (rechterkant van het scherm) en zet dit uit.
  4. Geluiden, Meldingen en Badges kunnen allemaal individueel worden in/uitgeschakeld.

Voor Android-apparaten:

1. Ga naar Instellingen en kies Apps.
  2. Scroll door de lijst met apps en zoek de app.
  3. Kijk naar het selectievakje Toon meldingen en zorg dat er geen vinkje staat.

Voor Amazon Kindle-apparaten:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Geluid & Meldingen.
  3. Kies App Notifications (Appmeldingen) en selecteer vervolgens een app uit de lijst zodat de app kan worden weergegeven in de notificatiebalk of een geluid kan laten horen wanneer een notificatie voor die app binnenkomt.

Voor Windows-pc's:

1. Klik op Start en vervolgens op Instellingen.
  2. Gaan naar Systeem > Meldingen en acties.
  3. Blader naar beneden voor een lijst met apps en zoek naar Cradle of Empires.
  4. Klik op de naam van de app en open Instellingen. Verplaats de schuifregelaar naar Uit om meldingen uit te zetten.

Voor MacOS-apparaten:

1. Kies op je Mac Apple-menu > open Systeemvoorkeuren en ga naar Meldingen.
  2. Selecteer links Cradle of Empires onder Voorkeuren voor meldingen en zet de optie Meldingen toestaan voor de app uit.