Waarom moet ik iedere keer wanneer ik de game open content downloaden?

Als het spel te vaak content downloadt, kan dat zijn omdat je te weinig vrije ruimte hebt op je apparaat. We adviseren om tenminste 20% van de totale ruimte vrij te maken om de game goed te laten presteren en om te voorkomen dat de content steeds opnieuw wordt gedownload.

• De vrij ruimte op je iOS-apparaat controleren: ga naar Instellingen > Algemeen > Info > Beschikbaar
  • De vrij ruimte op je Android-apparaat controleren: ga naar Instellingen > scroll naar beneden en raak Opslag & USB aan

Als je geheugen bijna vol zit, raden we aan wat ruimte vrij te maken.

Hoe en waarom het gebeurt.
Als je weinig vrije ruimte op je apparaat hebt, moet het besturingssysteem ruimte vrijmaken wanneer je verschillende programma's opent en gebruikt. Daarom worden de Cradle of Empires-contentbestanden die je hebt gedownload voortdurend verwijderd en daarom moet Cradle of Empires ze telkens opnieuw downloaden als je de game opent.

Awem Help Center

Waarom moet ik iedere keer wanneer ik de game open content downloaden?

Als het spel te vaak content downloadt, kan dat zijn omdat je te weinig vrije ruimte hebt op je apparaat. We adviseren om tenminste 20% van de totale ruimte vrij te maken om de game goed te laten presteren en om te voorkomen dat de content steeds opnieuw wordt gedownload.

• De vrij ruimte op je iOS-apparaat controleren: ga naar Instellingen > Algemeen > Info > Beschikbaar
  • De vrij ruimte op je Android-apparaat controleren: ga naar Instellingen > scroll naar beneden en raak Opslag & USB aan

Als je geheugen bijna vol zit, raden we aan wat ruimte vrij te maken.

Hoe en waarom het gebeurt.
Als je weinig vrije ruimte op je apparaat hebt, moet het besturingssysteem ruimte vrijmaken wanneer je verschillende programma's opent en gebruikt. Daarom worden de Cradle of Empires-contentbestanden die je hebt gedownload voortdurend verwijderd en daarom moet Cradle of Empires ze telkens opnieuw downloaden als je de game opent.