Dienaren van Menes

Help de burgers de feestdag te vieren! Wissel 3 gestolen verzamelingen bij de dienaren van Menes in en verdien een mooie beloning. Je hebt een beperkte tijd om de benodigde verzamelingen te voltooien.

Zorg ervoor dat je de questen voltooit die zijn gemarkeerd met een zwarte kat-icoontje in de hoek – ze helpen je de benodigde verzamelingen te voltooien.

Tik op de Dienaar van Menes (zwarte kat, wilde hyena, trieste gier) in de stad om het benodigde voorwerp te vinden (muis, vis, bot). Als je het voorwerp hebt gevonden, tik je opnieuw op de Dienaar van Menes om het voorwerp in te leveren. Je krijgt een unieke beloning.

Je kunt vanaf XP-level 21 meedoen met dit event. Als je boven level 21 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.

De tab Nieuws in de Instellingen toont je alle komende events.

Awem Help Center

Dienaren van Menes

Help de burgers de feestdag te vieren! Wissel 3 gestolen verzamelingen bij de dienaren van Menes in en verdien een mooie beloning. Je hebt een beperkte tijd om de benodigde verzamelingen te voltooien.

Zorg ervoor dat je de questen voltooit die zijn gemarkeerd met een zwarte kat-icoontje in de hoek – ze helpen je de benodigde verzamelingen te voltooien.

Tik op de Dienaar van Menes (zwarte kat, wilde hyena, trieste gier) in de stad om het benodigde voorwerp te vinden (muis, vis, bot). Als je het voorwerp hebt gevonden, tik je opnieuw op de Dienaar van Menes om het voorwerp in te leveren. Je krijgt een unieke beloning.

Je kunt vanaf XP-level 21 meedoen met dit event. Als je boven level 21 zit en het event is bij jou nog niet begonnen, dan speel je misschien een oudere versie van de game. Update dan naar meest recente versie, in de app-store van je apparaat.