Hoe kan ik op verschillende apparaten spelen?

Zo synchroniseer je apparaten:

1. Installeer de game op het nieuwe apparaat.
  2. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  3. Meld je aan bij Facebook met hetzelfde account dat je gebruikte op het eerste apparaat.

OPMERKING: De gedownloade spelvoortgang vervangt je huidige voortgang volledig.

Er zijn een aantal voorwaarden:

• Je moet op beide apparaten de nieuwste spelversie hebben geïnstalleerd.
  • Beide apparaten moeten aan de minimale systeemvereisten voldoen.

Awem Help Center

Hoe kan ik op verschillende apparaten spelen?

Zo synchroniseer je apparaten:

1. Installeer de game op het nieuwe apparaat.
  2. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  3. Meld je aan bij Facebook met hetzelfde account dat je gebruikte op het eerste apparaat.