Hoe kan ik mijn spelvoortgang overzetten met behulp van een computer? (Android)

Je kunt de spelvoortgang van je oude apparaat naar je nieuwe apparaat overzetten met behulp van een computer.

Volg onderstaande stappen:

1. Sluit je apparaat aan op je computer.

- Je kunt hier de uitgebreide informatie lezen: https://support.google.com/nexus/answer/2840804

- Je kunt hier de uitgebreide informatie voor Amazon-apparaten lezen: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201588860

2. Zoek de volgende map:

...\Android\data\com.awem.cradleofempires.andr\files\Awem

Zoek de volgende map voor Amazon-apparaten:

...\Android\data\com.awem.cradleofempires.amzn\files\Awem

3. Kopieer de complete Awem-map naar je computer.

4. Installeer de game op een nieuw apparaat en open hem tenminste één keer.

5. Sluit je nieuwe apparaat aan op je computer en kopieer je opgeslagen Awem-map naar exact dezelfde plaats op je nieuwe apparaat.

Opmerking: Als de map voor het opslaan niet is aangemaakt nadat je het spel voor de eerste keer hebt geopend, speel dan de game tot XP-level 5 en controleer de map opnieuw.

Awem Help Center

Hoe kan ik mijn spelvoortgang overzetten met behulp van een computer? (Android)

Je kunt de spelvoortgang van je oude apparaat naar je nieuwe apparaat overzetten met behulp van een computer.

Volg onderstaande stappen:

1. Sluit je apparaat aan op je computer.

- Je kunt hier de uitgebreide informatie lezen: https://support.google.com/nexus/answer/2840804

- Je kunt hier de uitgebreide informatie voor Amazon-apparaten lezen: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201588860

2. Zoek de volgende map:

...\Android\data\com.awem.cradleofempires.andr\files\Awem

Zoek de volgende map voor Amazon-apparaten:

...\Android\data\com.awem.cradleofempires.amzn\files\Awem

3. Kopieer de complete Awem-map naar je computer.

4. Installeer de game op een nieuw apparaat en open hem tenminste één keer.

5. Sluit je nieuwe apparaat aan op je computer en kopieer je opgeslagen Awem-map naar exact dezelfde plaats op je nieuwe apparaat.

Opmerking: Als de map voor het opslaan niet is aangemaakt nadat je het spel voor de eerste keer hebt geopend, speel dan de game tot XP-level 5 en controleer de map opnieuw.