Game crasht/bevriest/traag (Android)

BELANGRIJK: Verwijder het spel NIET of installeer het NIET opnieuw. Je kunt de game anders niet herstellen. Sorry voor dit ongemak.

Het kan soms gebeuren dat het spel zelf sluit of traag is. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn.

Lees onderstaande probleemoplossingen die je kunnen helpen. Controleer na iedere oplossing of het probleem met de game is verholpen.

1. - Start je apparaat opnieuw op:

• Druk ongeveer 30 seconden op de aan/uit-knop van het apparaat, totdat het apparaat opnieuw start. Het herstarten van je apparaat geeft het een nieuwe start. Soms is dat het enige wat nodig is om het probleem te verhelpen.

2 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:

• Open de Instellingen-app van je apparaat.
  • Scroll naar beneden en raak Opslag & USB aan.
  • Je ziet een overzicht van de manier waarop je opslagruimte wordt gebruikt.

3 - Forceer de game om te stoppen:

• Open de Instellingen-app van je apparaat.
  • Tik op Apps.
  • Selecteer Cradle of Empires uit de lijst.
  • Tik op Geforceerd stoppen.

4 - Verwijder de cache van je apps. Gebruik deze app om cache van je apparaat te verwijderen: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache

Heeft het niet geholpen, stuur ons dan de uitgebreide beschrijving van het probleem en je game-saves. We zullen het probleem onderzoeken en proberen je zo snel mogelijk te helpen. BELANGRIJK: Geef zo uitgebreid mogelijk aan wat er is gebeurd voordat de game crashte.

- Crashte hij toen je de game opende?

- Crashte hij toen je een puzzel speelde?

- Crashte hij toen je een reclamevideo bekeek?

Hoe verstuur je game-saves en Support ID?

Awem Help Center

Game crasht/bevriest/traag (Android)

BELANGRIJK: Verwijder het spel NIET of installeer het NIET opnieuw. Je kunt de game anders niet herstellen. Sorry voor dit ongemak.

Het kan soms gebeuren dat het spel zelf sluit of traag is. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn.

Lees onderstaande probleemoplossingen die je kunnen helpen. Controleer na iedere oplossing of het probleem met de game is verholpen.

1. - Start je apparaat opnieuw op:

• Druk ongeveer 30 seconden op de aan/uit-knop van het apparaat, totdat het apparaat opnieuw start. Het herstarten van je apparaat geeft het een nieuwe start. Soms is dat het enige wat nodig is om het probleem te verhelpen.

2 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:

• Open de Instellingen-app van je apparaat.
  • Scroll naar beneden en raak Opslag & USB aan.
  • Je ziet een overzicht van de manier waarop je opslagruimte wordt gebruikt.

3 - Forceer de game om te stoppen:

• Open de Instellingen-app van je apparaat.
  • Tik op Apps.
  • Selecteer Cradle of Empires uit de lijst.
  • Tik op Geforceerd stoppen.

4 - Verwijder de cache van je apps. Gebruik deze app om cache van je apparaat te verwijderen: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache

Heeft het niet geholpen, stuur ons dan de uitgebreide beschrijving van het probleem en je game-saves. We zullen het probleem onderzoeken en proberen je zo snel mogelijk te helpen. BELANGRIJK: Geef zo uitgebreid mogelijk aan wat er is gebeurd voordat de game crashte.

- Crashte hij toen je de game opende?

- Crashte hij toen je een puzzel speelde?

- Crashte hij toen je een reclamevideo bekeek?

Hoe verstuur je game-saves en Support ID?