Hoe contacteer je ons vanuit het spel?

Ga naar de instellingen en klik op Help en ondersteuning.

Als je op een iOS-apparaat speelt:

Tik op de potloodknop om contact met ons op te nemen in het spel en om je tickets te bekijken.

Als u een antwoord hebt, ziet u een uitroepteken op het pictogram Instellingen en op de knop Help en ondersteuning.

Tik op het ticket om het gesprek te lezen.

Hier is hoe een screenshot toe te voegen:

Als je op een Android-apparaat speelt:

Vink het vakje aan en klik op Write to us.

Kies de e-mailapp die je gebruikt om ons de e-mail met je game-info te sturen. Zorg ervoor dat de e-mail succesvol is verzonden en u hebt het automatische antwoord van ons met uw ticketnummer.

OPMERKING: als u onze antwoorden niet ontvangt, kijk dan in uw sociale en spammappen. Markeer het als geen spam en voeg ons e-mailadres (support@awem.com) naar uw adres-boek en safe-list om ervoor te zorgen dat u onze e-mails naar uw in-box.

Awem Help Center

Hoe contacteer je ons vanuit het spel?

Ga naar de instellingen en klik op Help en ondersteuning.

Als je op een iOS-apparaat speelt:

Tik op de potloodknop om contact met ons op te nemen in het spel en om je tickets te bekijken.

Als u een antwoord hebt, ziet u een uitroepteken op het pictogram Instellingen en op de knop Help en ondersteuning.

Tik op het ticket om het gesprek te lezen.

Hier is hoe een screenshot toe te voegen:

Als je op een Android-apparaat speelt:

Vink het vakje aan en klik op Write to us.

Kies de e-mailapp die je gebruikt om ons de e-mail met je game-info te sturen. Zorg ervoor dat de e-mail succesvol is verzonden en u hebt het automatische antwoord van ons met uw ticketnummer.

OPMERKING: als u onze antwoorden niet ontvangt, kijk dan in uw sociale en spammappen. Markeer het als geen spam en voeg ons e-mailadres (support@awem.com) naar uw adres-boek en safe-list om ervoor te zorgen dat u onze e-mails naar uw in-box.