Game crasht/bevriest/traag (iOS)

BELANGRIJK: Verwijder het spel NIET of installeer het NIET opnieuw. Je kunt de game anders niet herstellen. Sorry voor dit ongemak.

Het kan soms gebeuren dat het spel zelf sluit of traag is. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn.

Probeer de volgende stappen, ook als je er al een paar hebt geprobeerd. In sommige gevallen helpt het om het apparaat en de game beter te laten presteren.

1 – Sluit al je apps die openstaan in de multitask-balk zoals hier staat beschreven: https://support.apple.com/HT201330

2 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:

• Ga naar de Instellingen op je apparaat > Algemeen > Info > Beschikbaar
    We adviseren om tenminste 20% van de totale ruimte vrij te maken om de game goed te laten presteren. Als je opslag bijna vol zit, kan dit problemen veroorzaken.

3 – Start je apparaat opnieuw op:

• Hou de Sluimerknop ingedrukt tot de rode schuifknop verschijnt.
  • Sleep de schuifknop om je apparaat helemaal uit te zetten.
  • Nadat het apparaat uitschakelt, hou je de Sluimerknop opnieuw ingedrukt tot je het Apple-logo ziet.

4 – Open de game. Speel de game een tijdje en kijk of er verbetering is.

Heeft het niet geholpen, stuur ons dan de uitgebreide beschrijving van het probleem en je game-saves. BELANGRIJK: Geef zo uitgebreid mogelijk aan wat er is gebeurd voordat de game crashte.

- Crashte hij toen je de game opende?
- Crashte hij toen je een puzzel speelde?
- Crashte hij toen je een reclamevideo bekeek?

Hoe verstuur je game-saves en Support ID?

Awem Help Center

Game crasht/bevriest/traag (iOS)

BELANGRIJK: Verwijder het spel NIET of installeer het NIET opnieuw. Je kunt de game anders niet herstellen. Sorry voor dit ongemak.

Het kan soms gebeuren dat het spel zelf sluit of traag is. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn.

Probeer de volgende stappen, ook als je er al een paar hebt geprobeerd. In sommige gevallen helpt het om het apparaat en de game beter te laten presteren.

1 – Sluit al je apps die openstaan in de multitask-balk zoals hier staat beschreven: https://support.apple.com/HT201330

2 – Zorg dat je nog voldoende vrije ruimte hebt op je apparaat:

• Ga naar de Instellingen op je apparaat > Algemeen > Info > Beschikbaar
    We adviseren om tenminste 20% van de totale ruimte vrij te maken om de game goed te laten presteren. Als je opslag bijna vol zit, kan dit problemen veroorzaken.

3 – Start je apparaat opnieuw op:

• Hou de Sluimerknop ingedrukt tot de rode schuifknop verschijnt.
  • Sleep de schuifknop om je apparaat helemaal uit te zetten.
  • Nadat het apparaat uitschakelt, hou je de Sluimerknop opnieuw ingedrukt tot je het Apple-logo ziet.

4 – Open de game. Speel de game een tijdje en kijk of er verbetering is.

Heeft het niet geholpen, stuur ons dan de uitgebreide beschrijving van het probleem en je game-saves. BELANGRIJK: Geef zo uitgebreid mogelijk aan wat er is gebeurd voordat de game crashte.

- Crashte hij toen je de game opende?
- Crashte hij toen je een puzzel speelde?
- Crashte hij toen je een reclamevideo bekeek?

Hoe verstuur je game-saves en Support ID?