Hoe stel je de juiste tijd in? (Amazon)

• Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik op Instellingen.
  • Tik op Apparaat-opties

• Tik op Datum & tijd

• Als Automatische tijdzone is ingeschakeld, gebruikt je toestel een wifi of mobiel netwerk (indien beschikbaar voor het apparaat) om de tijdzone te bepalen.

• Als je je tijdzone handmatig wilt selecteren, tik je op Uit naast Automatische tijdzone en vervolgens op Tijdzone selecteren. Selecteer je tijdzone in de list die verschijnt.

Hier kun je je tijd controleren: https://time.is/

Awem Help Center

Hoe stel je de juiste tijd in? (Amazon)

• Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik op Instellingen.
  • Tik op Apparaat-opties

• Tik op Datum & tijd

• Als Automatische tijdzone is ingeschakeld, gebruikt je toestel een wifi of mobiel netwerk (indien beschikbaar voor het apparaat) om de tijdzone te bepalen.

• Als je je tijdzone handmatig wilt selecteren, tik je op Uit naast Automatische tijdzone en vervolgens op Tijdzone selecteren. Selecteer je tijdzone in de list die verschijnt.

Hier kun je je tijd controleren: https://time.is/