Hoe stel je de juiste tijd in? (iOS)

1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Datum & tijd

2. Zet Automatisch instellen aan

3. Controleer of je apparaat de juiste tijdzone aangeeft in Instellingen > Algemeen > Datum & tijd > Tijdzone

Als je nog steeds de fout 'verkeerde tijd' krijgt, volg je deze stappen:

1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Datum & tijd
  2. Zet Automatisch instellen uit
  3. Tik op Tijdzone en vul een stad in met de tijdzone die je nodig hebt. Weet je niet zeker welke stad je moet invullen? Gebruik de tijdzone-kaart op timeanddate.com om een stad te zoeken in de tijdzone die je nodig hebt.

Nadat je een stad hebt geselecteerd, bepaalt je toestel automatisch de tijdzone en stelt de datum en tijd in.

Hier kun je je tijd controleren: https://time.is/

Awem Help Center

Hoe stel je de juiste tijd in? (iOS)

1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Datum & tijd

2. Zet Automatisch instellen aan

3. Controleer of je apparaat de juiste tijdzone aangeeft in Instellingen > Algemeen > Datum & tijd > Tijdzone

Als je nog steeds de fout 'verkeerde tijd' krijgt, volg je deze stappen:

1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Datum & tijd
  2. Zet Automatisch instellen uit
  3. Tik op Tijdzone en vul een stad in met de tijdzone die je nodig hebt. Weet je niet zeker welke stad je moet invullen? Gebruik de tijdzone-kaart op timeanddate.com om een stad te zoeken in de tijdzone die je nodig hebt.

Nadat je een stad hebt geselecteerd, bepaalt je toestel automatisch de tijdzone en stelt de datum en tijd in.

Hier kun je je tijd controleren: https://time.is/