Hoe kan ik op verschillende apparaten spelen?

Zo synchroniseer je apparaten:

1. Installeer de game op het nieuwe apparaat.
  2. Open de game op het nieuwe apparaat, speel en bereik XP-level 5.
  3. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  4. Meld je aan bij Facebook met hetzelfde account dat je gebruikte op het eerste apparaat.
  5. Er verschijnt een venster waarin je wordt verteld dat je het opgeslagen spel uit onze cloud moet downloaden.
  6. Tik op Ja om te bevestigen. Je spelvoortgang wordt overgezet.

OPMERKING: De gedownloade spelvoortgang vervangt je huidige voortgang volledig.

Er zijn een aantal voorwaarden:

• Je moet op beide apparaten de nieuwste spelversie hebben geïnstalleerd.
  • Beide apparaten moeten aan de minimale systeemvereisten voldoen.
  • Speel het spel niet tegelijkertijd op twee of meer apparaten. Speel het spel niet als het open is op je andere apparaten. Schakel niet snel tussen apparaten. Anders kan het ernstige problemen veroorzaken bij het opslaan en overdragen van uw voortgang op verschillende apparaten.
  • Zorg ervoor dat je naar het stadsbeeld gaat voordat je het spel verlaat (het wordt niet correct gesynchroniseerd als je het spel op wedstrijd-3 niveaus sluit, in het Vriendenmenu, enz.)
  • Verlaat het spel op de juiste manier: sluit het aan je multitasking-balk en veeg het vervolgens weg van de multitasking-balk. (Vergrendel uw apparaat niet terwijl de game actief is of laat uw apparaat niet actief terwijl de game actief is, omdat het apparaat wordt vergrendeld en de voortgang die u zojuist hebt gemaakt mogelijk niet wordt opgeslagen.)

Om op twee (of meer) apparaten te spelen, moet je je spel om de beurt (niet tegelijkertijd) op je apparaten spelen en vooruitgang boeken. Vooruitgang betekent het verbeteren van een van de onderstaande parameters:

1. XP-punten
2. Het aantal verdiende ankers, schoppen, sleutels
3. Het aantal verdiende stukken van het Mysterious-diagram, Gold Runes, Skystones
4. Het aantal voltooide niveaus in het Schip, de Grot en de Piramide

Let op: Geschenken, Belastingen, Bronnen, Kristallen, Portal, Lotus, Wiel en andere items kunnen niet afzonderlijk worden opgeslagen en gesynchroniseerd als u een van de bovenstaande parameters niet verbetert wanneer u tussen apparaten schakelt. Wanneer u bijvoorbeeld belastingen of geschenken int, maar geen vooruitgang boekt, wordt dit niet opgeslagen en overgedragen naar uw apparaat.

Awem Help Center

Hoe kan ik op verschillende apparaten spelen?

Zo synchroniseer je apparaten:

1. Installeer de game op het nieuwe apparaat.
  2. Open de game op het nieuwe apparaat, speel en bereik XP-level 5.
  3. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  4. Meld je aan bij Facebook met hetzelfde account dat je gebruikte op het eerste apparaat.
  5. Er verschijnt een venster waarin je wordt verteld dat je het opgeslagen spel uit onze cloud moet downloaden.
  6. Tik op Ja om te bevestigen. Je spelvoortgang wordt overgezet.

OPMERKING: De gedownloade spelvoortgang vervangt je huidige voortgang volledig.

Er zijn een aantal voorwaarden:

• Je moet op beide apparaten de nieuwste spelversie hebben geïnstalleerd.
  • Beide apparaten moeten aan de minimale systeemvereisten voldoen.
  • Speel het spel niet tegelijkertijd op twee of meer apparaten. Speel het spel niet als het open is op je andere apparaten. Schakel niet snel tussen apparaten. Anders kan het ernstige problemen veroorzaken bij het opslaan en overdragen van uw voortgang op verschillende apparaten.
  • Zorg ervoor dat je naar het stadsbeeld gaat voordat je het spel verlaat (het wordt niet correct gesynchroniseerd als je het spel op wedstrijd-3 niveaus sluit, in het Vriendenmenu, enz.)
  • Verlaat het spel op de juiste manier: sluit het aan je multitasking-balk en veeg het vervolgens weg van de multitasking-balk. (Vergrendel uw apparaat niet terwijl de game actief is of laat uw apparaat niet actief terwijl de game actief is, omdat het apparaat wordt vergrendeld en de voortgang die u zojuist hebt gemaakt mogelijk niet wordt opgeslagen.)

Om op twee (of meer) apparaten te spelen, moet je je spel om de beurt (niet tegelijkertijd) op je apparaten spelen en vooruitgang boeken. Vooruitgang betekent het verbeteren van een van de onderstaande parameters:

1. XP-punten
2. Het aantal verdiende ankers, schoppen, sleutels
3. Het aantal verdiende stukken van het Mysterious-diagram, Gold Runes, Skystones
4. Het aantal voltooide niveaus in het Schip, de Grot en de Piramide

Let op: Geschenken, Belastingen, Bronnen, Kristallen, Portal, Lotus, Wiel en andere items kunnen niet afzonderlijk worden opgeslagen en gesynchroniseerd als u een van de bovenstaande parameters niet verbetert wanneer u tussen apparaten schakelt. Wanneer u bijvoorbeeld belastingen of geschenken int, maar geen vooruitgang boekt, wordt dit niet opgeslagen en overgedragen naar uw apparaat.