Hoe kan ik mijn spelvoortgang overzetten?

Zo kun je je spelvoortgang overzetten:

1. Download de game in de app-store en installeer hem op je nieuwe apparaat.
  2. Open de game op je nieuwe apparaat, speel en bereik XP-level 5.
  3. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  4. Meld je aan bij Facebook met hetzelfde account dat je gebruikte op je oude apparaat.
  5. Tik op Ja om je spelvoortgang te downloaden. Wanneer je je keuze bevestigt, wordt de spelvoortgang overgezet.

OPMERKING: De gedownloade spelvoortgang vervangt je huidige voortgang volledig.

Er zijn een aantal voorwaarden:

• Je moet op beide apparaten de nieuwste spelversie hebben geïnstalleerd.
  • Beide apparaten moeten aan de minimale systeemvereisten voldoen.

Awem Help Center

Hoe kan ik mijn spelvoortgang overzetten?

Zo kun je je spelvoortgang overzetten:

1. Download de game in de app-store en installeer hem op je nieuwe apparaat.
  2. Open de game op je nieuwe apparaat, speel en bereik XP-level 5.
  3. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  4. Meld je aan bij Facebook met hetzelfde account dat je gebruikte op je oude apparaat.
  5. Tik op Ja om je spelvoortgang te downloaden. Wanneer je je keuze bevestigt, wordt de spelvoortgang overgezet.